Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
108 22°C
  • Dachy89:

    Često ne mogu objasniti našim ljudima da smo mi u Hrvatskoj sretni što ne postoji niti jedan pedalj naše zemlje a kamoli dio grada ili grad za koji možemo reći da općenito nije siguran. U Zagrebu nema dijelova u koje ... prikaži još! nije pametno ići noću, niti u jednom hrvatskom gradu.

  • Globus1:

    Prema nalovu na glavnoj stranici ispada da je čovjek ostao bez oka u Minhenu i prema podnaslovima dalje ispada da su za to krivi travestiti, prostitutke i beskućnici. Ovakav manipulativni članak ne bi bolje smislio ni Goebbels. Sramota za VL ... prikaži još!L i novinara. Inače, živio sam dulje u Minhenu i nikakvih problema ni po noći ni po danu. Siguran grad obzirom na svoju veličinu.

  • Beskucnik:

    Hrvati su narod odgojen u krscanskom duhu ,moral i etika nasih baka ,jednolicno smo drustvo ,osim Roma nema drugih segregiranih zajednica ,zato je po pitanju sigurnosti i kvalitete zivota Hrvatska jos uvijek super zemlja ,medutim i kod nas se drustvo ... prikaži još! rapidno mijenja ,mediji nevladine udruge ,Lgbt aktivisti guraju drustvo u smjeru zapadnoeuropskog morala i materijalistickog bezbostva legalizacije droga, sve u svrhu razbijanja tradicionalnog drustva ,,buducnost Hrvatske ce odredit migranti ,koji ce stvorit paralelni svijet te donijet islamski terorizam ,a sto se tice velegradova svi su opasni ,pa ni Zagrebom u 2 sata noci ne setaju casne sestre ,nego polusvijet ,pijanci narkomani , zato sacuvajmo Hrvatsku jer takve zemlje u svijetu kaosa ce zlata vrijedit ,zdrava sigurna , katolicka nasa domovina

Još iz rubrike Sport

Igor Pajač
Oglasila se komisija

Stigla presuda za režisere kaosa na Rujevici, Pajač i kolege dobili žestoke kazne

Bojan Bogdanović
Podrška

Poruka slavnog Hrvata u jeku kaosa na ulicama oduševila cijeli svijet

Gennaro Gattuso
Tužna vijest

Tragedija u obitelji slavnog trenera, na treningu je doznao da je izgubio sestru