Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STALNO DOLAZI

"Hrvat" Neuer ponovno ljetuje na našoj obali: Vozio bicikl u blizini Dubrovnika

Instagram/Manuel Neuer
04.06.2022.
u 21:05

Neuer i njegova supruga Nina posljednjih su godina proveli gotovo svako ljeto biciklirajući uz hrvatsku obalu, uglavnom po Makarskoj rivijeri, Dubrovniku, Omišu i Hvaru

Vratar velebnog Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer (36) već je u proteklih nekoliko godina na društvenim mrežama i u medijima dobio nadimak da je Hrvat zbog riječi hvale koje ima prema Hrvatskoj i našim nogometašima, ali i zbog činjenice da često dolazi u Hrvatsku.

Što vrijeme dalje ide, Neuer tu tezu sve više i više dokazuje. Bayernov kapetan ponovno se odmara na dalmatinskoj obali gdje ima mnoge hrvatske prijatelje koje posjećuje.

U Hrvatsku je otišao nakon još jedne uspješne sezone sa svojim klubom Bayernom Münchenom, koji je osvojio 31. naslov prvaka Bundeslige.

Legendarni njemački vratar uživa provoditi vrijeme u Dubrovniku i Brelima na Makarskoj rivijeri, strastveni je biciklist, a u utorak je proveo vrijeme na slikovitoj vožnji biciklom u blizini Dubrovnika. Sve to objavljuje na svojem Instagram profilu pred više od 11 milijuna pratitelja.

Neuer i njegova supruga Nina posljednjih su godina proveli gotovo svako ljeto biciklirajući uz hrvatsku obalu, uglavnom po Makarskoj rivijeri, Dubrovniku, Omišu i Hvaru.

Komentara 3

HI
hiohio
10:23 05.06.2022.

On je Hrvatina stara.

DO
domolub
23:18 04.06.2022.

vielen vielen Dank Herr Neumer, für die schöne Worte und Werbung über meine KROATIEN ,ALLES GUTE UND BLEIB GESUND

LA
lajh1985
23:58 04.06.2022.

nisam znao da ako netko dolazi svake sezone na nasu obalu odmah postane i Hrvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije