Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odigrao sjajno

Hrvat natjerao razmažene Engleze da progutaju vlastite riječi. Vrijeđali ga, a sad pišu ovo...

Dejan Lovren
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
11.11.2019.
u 08:40

Lovren je apsolutno opravdao Kloppovo povjerenje, a za svoj je nastup ocijenjen sedmicom, što je bila jedna od najvećih ocjena među Liverpoolovim igračima. Engleski mediji hvale Hrvata koji je prvi dio sezone strpljivo čekao priliku

Dejan Lovren odigrao je sjajnu utakmicu protiv Manchester Cityja. Hrvatski reprezentativac bio je stup obrane Liverpoola koji je u derbiju 12. kola engleske lige pobijedio City s 3:1.

Redsi (34 boda) su i dalje vodeća momčad Premiershipa ispred Leicestera i Chelsea (po 26), dok je Pepeova družina pala na četvrto mjesto (25).

Dejan Lovren
1/3

Lovren je apsolutno opravdao Kloppovo povjerenje, a za svoj je nastup ocijenjen sedmicom, što je bila jedna od najvećih ocjena među Liverpoolovim igračima. Engleski mediji hvale Hrvata koji je prvi dio sezone strpljivo čekao priliku.

No nakon što su se Matip i Gomez ozlijedili, u vatru je ponovno uskočio Lovren te pokazao da mu je mjesto u prvoj momčadi.

Menadžer Jürgen Klopp oduvijek je imao maksimalno povjerenje u hrvatskog reprezentativca, što je pokazala i snimka snimljena u hodniku na putu u svlačionicu kada je Nijemac čvrsto zagrlio Hrvata.

Ali igračima nije ništa draže nego kada dobiju ovacije publike, ali i poruke podrške na društvenim mrežama. Liverpoolovi navijači nakon trijumfa protiv Cityja posebno su hvalili igru Dejana Lovrena.

Vatreni je uz veliku odgovornost sjajno dirigirao obranom, a Sergija Aguera učinio nevidljivim. Navijači Redsa katkada znaju biti ljutiti na Lovrena, no ovaj put promijenili su ploču.

Fanovi su bili impresionirani njegovom igrom, što dokazuju i brojne poruke koje su ostavili na društvenim mrežama: ''Samo je je jedan Dejan Lovren'', ''Lovren daje sve što želiš vidjeti'', ''Lovren. Najbolji branič na svijetu'', ''Dejan Lovren odigrao je najbolju utakmicu u životu'', ''Lovren je igrao sjajno''...

>> Lovrenova urnebesna ljetna potraga za Vrsaljkom

'

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:56 11.11.2019.

Vec sam nekoliko puta komentirao na tu temu... Lovren ako nije bolji, onda definitivno nije nimalo ni losiji od bilo koga iz Liverpoolove obrane, ukljucujuci i tri puta skupljeg van Dijka.

KR
kruti110
08:52 11.11.2019.

rekoh na početku sezone kloppu: NIŠTA od naslova bez strica dekija!!!!

BI
Bilstein
11:53 11.11.2019.

u liverpool echo je dobio osmicu a ne sedmicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije