Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IŠLO

Hrvat nakon poraza otkrio: Obilazio sam doktore, dobro da uopće igram

Borna Ćorić
Foto: DPA/Pixsell
1/2
20.07.2019.
u 20:14

U Umagu, eto, više nema hrvatskih predstavnika, svoj je put završio i Nino Serdarušić, pulen Gorana Prpića. On je sad ostvario prvu ATP pobjedu. Važna stvar

Borna Ćorić trebao je iz Umaga otići s podignutim rukama, s trofejem pobjednika u Wilsonovoj torbi, a onda u nedjelju nakon finala popiti piće ispod Stella Marisa i otići u kvart, na Savicu.

Trebao? Dakako, jer mu je sve bilo otvoreno, Fabio Fognini je dan ranije predao, za očekivati je bilo da će prvi hrvatski reket otići do kraja. A stao je na početku. Talijan Salvatore Caruso, 125. igrač svijeta, zaustavio ga je s 2-6, 6-3, 1-6. U prvom meču.

Borna Ćorić
1/9

– Ništa čudno. Posljednja tri tjedna obilazio sam doktore (ozljeda trbušnog zida nap.a) umjesto da treniram. Dan-dva prije meča bilo je još upitno hoću li uopće moći zaigrati – pričao je Borna nakon što se oprostio od svog najdražeg turnira.

Tu je prvi put pobijedio na Touru prije pet godina, no s ovim turnirom ima peh. Zasad mu je omjer 4-4.

– Da... Ozljede. Ali pogledajmo to ovako – ništa me nije boljelo. Napokon! Vratio sam se... Morao sam otkazati Wimbledon, a sad, bez obzira na poraz, vratio sam se ipak. Istina, nisam se baš dobro osjećao, bio sam spor... A Caruso je odigrao daleko iznad nivoa koji pokazuje njegov ATP renking, bio je fantastičan!

U Umagu, eto, više nema hrvatskih predstavnika, svoj je put završio i Nino Serdarušić, pulen Gorana Prpića. On je sad ostvario prvu ATP pobjedu. Važna stvar.

– Glavno da je osjetio da može igrati s tako visoko rangiranim igračima. To daje samopouzdanje za dalje – kazao nam je Goran Prpić.

Eto, i Ivan Ljubičić, kao i Borna i Nino - prvu je pobjedu na ATP-u ostvario baš ovdje. U Umagu. I sad je na tribini...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije