Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.05.2018. u 22:37

Nogometaši Reala osvojili su Ligu prvaka nakon što su u finalu u Kijevu slavili protiv Liverpoola s 3:1 (0:0). Bila je to sjajna utakmica, posebno u drugom dijelu, a do pobjede je došla s(p)retnija momčad.

U prvom dijelu redsi su bolje krenuli, ali ih je strašno pogodila ozljeda Salaha kojeg je oborio Ramos. Egipćanin je morao izaći iz igre i engleska momčad itekako je to osjetila...

Na odmor se otišlo bez pogodaka, a u nastavku susreta Real je postigao tri gola i riješio pitanje pobjednika. Pogotke su za Real dali Karim Benzema (51) i dvostruki strijelac Gareth Bale (64,84 ), dok je za Liverpool pogodio Sadio Mane (55) na dodavanje Dejana Lovrena. Za dva od tri gola Reala izravni krivac je bio tragičar utakmice njemački vratar Loris Karius. 

Real Madrid
1/28

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, Mateo Kovačić je ostao na klupi "Kraljevskog kluba", a Lovren je odradio svih 90 minuta za Redse. Kapetanu hrvatske reprezentacije Modriću to je čak četvrti naslov prvaka Europe, a Kovačiću treći, dok je Lovren 19. hrvatski igrač koji je od neovisnosti nastupio u finalu Lige prvaka. 

Realu je to rekordni 13. naslov europskog prvaka i treći zaredom, dok je Liverpool ostao na pet naslova. 

Komentara 61

OD
odraneol
21:45 26.05.2018.

Kad god je frka Ramos spašava Real!

JU
juma
23:04 26.05.2018.

Kod Liverpool-a najbolji Lovren i Mane, kod Reala Modric, jedini igrac Reala potpuno rezistentan na presing koji igra Liverpool i naravnp Bale sa sjajnim golom. Mislim kako je Luka zavrsio utakmicu bez krivog dodavanja, najvise zahvaljujuci njemu Real je sredinomm poluvremena uspostavio dominaciju na sredini terena i vremenom potpuno potisnuo Liverpool.

DU
Deleted user
20:15 26.05.2018.

Ništa bez Hrvata... Naprid (di god) BILI... Drago mi da i Luka nosi bili dres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije