Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA FORMA

Hrvat asistira kao Messi, ali brže! Samo je Srbin bolji od njega u cijeloj Europi

Šibenik: Kvalifikacijska utakmica za Euro U-21, Hrvatska - Škotska
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.03.2021.
u 15:49

Zanimljivo, iza hrvatskog nogometaša koji igra za Stuttgart su Jadon Sancho, Romelu Lukaku, Leroy Sané...

Borna Sosa igrama je zaslužio priznanje i vjerojatno će ga dobiti nakon objave koja zorno pokazuje njegov učinak na travnjaku - osam asistencija od čega sedam u ovoj godini.

Time se na drugom mjestu izjednačio s Thomasom Müllerom, Tonijem Kroosom i Leom Messijem. Tek je s devet asistencija ove godine ispred njega Filip Kostić, objavio je CIOS Football Obs.

Zanimljivo, iza hrvatskog nogometaša koji igra za Stuttgart su Jadon Sancho, Romelu Lukaku, Leroy Sané...

Samo, razlika između svih na listi je u tome što asistira svake 126,3 minute. Čak je i Kostić po tom pitanju sporiji za gotovo četiri minute.

 

 

Komentara 2

BE
bendzola
10:32 01.04.2021.

Kaže "novinar" - Borna Sosa igrama je zaslužio priznanje i vjerojatno će ga dobiti nakon objave koja zorno pokazuje njegov učinak na travnjaku - osam asistencija od čega sedam u ovoj godini. Time se na drugom mjestu izjednačio s Thomasom Müllerom, Tonijem Kroosom i Leom Messijem. Tek je s devet asistencija ove godine ispred njega Filip Kostić, objavio je CIOS Football Obs. Gdje je objava? Gdje se vidi da ima 8 asista? Zašto je kao dokaz članka stavljen tweet koji nema veze sa Bornom? Ako je CIOS Football to objavio, zašto mi to ne vidimo nego vidimo samo "most key passes" koji nisu asistencije...? A da ne govorim da nema niti Messija niti Kroosa nigdje... Radi ovakvih članaka sam prije 1.5 godine otišao sa Večernjeg, nisam niti jednom kliknuo na Večernji do danas. Požalio sam. Doviđenja...

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
20:34 31.03.2021.

Nista novo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije