Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI TURNIR

HRT je ostao bez hrvatske reprezentacije, ali barem će prenositi ovo natjecanje

Real Madrid - Borussia (D)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
11.12.2017.
u 11:50

Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo prestižno je natjecanje na kojemu nastupaju najbolji svjetski klubovi pobjednici natjecanja po kontinentima, odnosno prvaci Europe, Južne Amerike, Azije, Oceanije, Afrike te Sjeverne Amerike i Kariba.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) ovog će tjedna iz Ujedinjenih Arapskih Emiratima izravno prenositi utakmice 14. izdanja Svjetskoga klupskog nogometnog prvenstva. Sve utakmice započinju u 18 sati, a sutra je na programu susret između brazilskog Grêmija i meksičke Pachuce, dok u srijedu 13. prosinca na teren izlazi Real Madrid protiv pobjednika utakmice Al Jazire i Urawe. Finale je na rasporedu u subotu 16. prosinca.

Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo prestižno je natjecanje na kojemu nastupaju najbolji svjetski klubovi pobjednici natjecanja po kontinentima, odnosno prvaci Europe, Južne Amerike, Azije, Oceanije, Afrike te Sjeverne Amerike i Kariba. Boje Europe branit će pobjednik Lige prvaka Real Madrid, koji slovi i za najvećega favorita natjecanja koje Luki Modriću i Mateu Kovačiću pruža prigodu osvojiti još jedno veliko odličje.

Real Madrid - Borussia (D)
1/7

Drugi je najveći favorit za osvajanje Svjetskoga klupskog nogometnog prvenstva južnoamerički predstavnik Grêmio iz Brazila. Sjevernu Ameriku zastupa meksička momčad Pachuca, Aziju japanska Urawa Redsi, a Afriku Wydad Casablanca iz Maroka. Sudjeluju i novozelandski prvak Auckland te domaćin Al Jazira.

– U pitanju je vrhunski sportski događaj, svojevrsno zagrijavanje za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji i uvijek je zanimljivo vidjeti odmjeravanje najboljih momčadi po kontinentima – ističe HRT-ov sportski novinar i komentator Viki Ivanović. Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2), Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo moći će se pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Komentara 3

DU
Deleted user
12:00 11.12.2017.

Ma kakav nogomet? Što će nam nogometna reprezentacija na HTV-u kad imamo skijanje. Naprosto uživam gledajući muškarce i žene kako se spuštaju niz brdo, a netko im pri tome mjeri vrijeme. I da na kraju sve bude još ležernije - sve to bez hrvatskih predstavnika. Nadam se da ćemo uskoro na HTV-u pogledati i neki turnir u golfu, naravno - uživo.

KU
kupatilo
13:12 11.12.2017.

Vazno da nas reporter umire od veselja i vriske u pobjedi zvezde nad realom.Ni nerebate prenositi vazno da pretplatu naplacujete za program koji nudite vibi trebali placati ljudima davas gledaju.

Avatar babas
babas
05:38 12.12.2017.

HTV bi trebao prenositi hrvatske reprezentacije,klubove i sportaše,a ne Brazilce i Japance.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije