Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Srbije

HRS upozorava: Ne lutajte oko Spaladium Arene!

Hrvatska
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
12.01.2018.
u 13:52

Parking za gledatelje osiguran je oko prstena gradskog stadiona Poljud...

Posebna sigurnosna pravila i prometna regulacija vrijedit će u Splitu od 12. do 16. siječnja tijekom odigravanja utakmica skupine A u sklopu Europskog rukometnog prvenstva.


 

Na dane odigravanja utakmica, za sve je gledatelje osigurana besplatna autobusna linija od HNK (vrh Marmontove ulice) do Spaladium arene s polascima u 17, 18 i 19 sati i povratkom po završetku posljednje utakmice. Parking za gledatelje osiguran je oko prstena gradskog stadiona „Poljud“, a cestovni će promet biti ograničen od odvojka Puta Supavla prema Spaladium areni te od križanja Puta Supavla i Zrinsko Frankopanske ulice prema Areni.

Hrvatska
1/16

 

Gledatelji do svojega mjesta na tribini dolaze prolaskom kroz odgovarajući sektor naznačen na ulaznici, naglašavaju iz HRS-a.

Tijekom održavanja utakmica vrijedi nulta tolerancija na nasilje i diskriminaciju, a svi gledatelji dužni su proći sigurnosni pregled na ulazu u dvorani, dok im je zabranjen unos bilo kakvih predmeta kojima je moguće nekoga ozlijediti ili ometati tijek utakmice (staklena ambalaža, kišobrani, bilo kakva vrsta oružja i streljiva, pirotehnika, laseri, upaljači, itd.).

U dvoranu je zabranjen ulaz i osobama pod utjecajem alkohola ili bilo kakvih opojnih droga, kao i unošenje alkoholnih pića i/ili opojnih droga. Zabranjeno je i unošenje bilo kakvih navijačkih rekvizita kojima je moguće nekoga ozlijediti (dopuštene su zastave i transparenti veličine do 2x1 m bez koplja), kao i unošenje bilo kakvog znakovlja fašističke i rasističke prirode.

Foto: HRS

Komentara 9

ZA
zadar1
16:28 12.01.2018.

hahahaha.....bilo bi dobro glasnice odstraniti gledateljima na ulazu.....😎😎😎😂😂😂

BB
bbboriginal1968
14:15 12.01.2018.

Ajmo Hrvatska!!! Nitko i nista nemoze i nesmije pokvariti ovakav spektakl... uzivajmo u rukometu i ako Bog da u prvoj nam pobjedi na putu do tog zlata...

BI
billynik
14:51 12.01.2018.

Dozvoljeno je samo crtanje svastika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije