Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi prvak

Hrgović: Volio bih boksati na Poljudu ili Maksimiru

Filip Hrgović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/9
08.09.2018.
u 23:09

Dobar pojas za početak. Ali ne znači mi toliko. Ja želim pravi pojas, sve one u WBC - istaknuo je Hrgović

Filip Hrgović osvojio je WBC-ov internacionalni naslov. Hrvatski boksač je prvi put pred domaćom publikom u zagrebačkoj Areni nokautom pred kraj treće runde pobijedio 20 godina starijeg Amerikanca Amira Mansoura.

- Iznad svih! - uzviknuo je Filip u ringu nakon čega se Arenom prolomio glasan odgovor: Hrvatska!

>> Pogledajte Hrgovićevu presicu nakon meča

- Ljudi, hvala vam svima - istaknuo je Hrgović, a zatim se zahvalio svom timu te je dodao:

- Hvala gradonačelniku Milanu Bandiću koji je izgradio centar u Sesvetama da imam sve uvjete. Kralju, ako si tu, dođi u ring. I najviše hvala dragom bogu što sam pobijedio i što smo svi živi i zdravi.

- Dobar pojas za početak. Ali ne znači mi toliko. Ja želim pravi pojas, sve one u WBC - istaknuo je Hrgović za RTL i nastavio:

- Puna Arena, podrška grada u kojem sam rođen mi puno više znači. Ovo poslije meča je nešto nevjerojatno.  Vjerujem da će biti još mečeva u gradovima diljem Hrvatske.

- Mama volim te, sve je dobro. Nisam dobio nijedan udarac, sve je dobro. Što se tiče sljedećih borbi, spreman sam na sve -  rekao je Hrgović.

Filip Hrgović
1/12

- S Igorom Čordašem sam popravio rad nogu, boksa se s nogama i glavom i još nečim, a neću biti prost. Prirodno mi to dođe kad je protivnik opasan.

A gdje bi se volio boriti sljedeći put?

- Poljud i Maksimir, to je moja želja, borit se za svjetsku titulu, gdje god bude, bit će spektakl i bit ću sretan ako iduća borba biti u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 62

DI
didokvatrič
23:26 08.09.2018.

Bravo Hrga pravi Antifašist.Pravi čovjek koji zna da je desno jedino ispravno.

LI
lily
23:50 08.09.2018.

Bog se pise VELIKIM slovom jer je to ime, a ne neki sporedan pojam u sredini neke recenice...

FI
Fisherman
23:29 08.09.2018.

Bogu ste napisali malim slovom.. sve o vama govori. bravo hrga, svaka ti cast! puno uspjeha i dalje! zivio Filip, zivip i marko! hvala vam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije