Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El Animal u Danskoj

Hrgović se vraća u ring protiv iskusnog borca sa 33 pobjede: 'Ja sam broj jedan'

Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
31.08.2020.
u 17:40

Filip Hrgović 26. rujna će boksati protiv Čeha Pale.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović vraća se u ring 26. rujna, kad će se u danskom Struer Energi Parku boriti protiv 35-godišnjeg Čeha Ondreja Pale, povratnika u profesionalni ring nakon šest godina.

Pala je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri imao 38 borbi u kojima je ostvario 33 pobjede, a pet puta je poražen.

"Očekujem težak meč, spremam se kao da je najbolji na svijetu", izjavio je Hrgović najavljujući dvoboj protiv iskusnog Čeha, koji dolazi nakon gotovo deset mjeseci stanke

Filip "El Animal" Hrgović će krajem rujna tražiti put prema svojoj 11. pobjedi u isto toliko nastupa u profesioalnim ringovima, a posljednji nastup je imao 7. prosinca prošle godine u Saudijskoj Arabiji, kad je u trećoj rundi nokautirao Erica Molinu.

Video - Thompson pjevao u ringu uoči borbe FIlipa Hrgovića

 

No, nakon Pale bi u ring mogao već mjesec dana poslije.

"Ako sve prođe dobro u tom meču, onda se za mjesec dana borim ponovno, u Americi, s Rydellom Bookerom, s kojim sam se trebao boriti 26. rujna. Čeka me jak tempo, dva meča u mjesec dana, i ako sve dobro prođe, vjerojatno ću do kraja godine boksati još jednom", otkrio je Hrgović te dodao:

"Meni to odgovara. Napravio sam jako dobru bazu za vrijeme ove situacije s koronavirusom. Treba mi mečeva, trebam se vratiti u ring, trebam se uboksati i nadam se da će biti sve dobro."

O Pali ima dosta informacija.

"Znam za njega već godinama, ali tek ću sada napraviti detaljnu analizu s trenerima. Sigurno da je dečko hrabar, ne boji se, ide u izmjene. Ima dobar lijevi kroše. Niži je od mene, mislim da će od prve runde krenuti jako i agresivno. Svakako mislim da sam kvalitetniji borac i, ako odradim ono što znam i što dogovorim s trenerima, ne bi trebalo biti problema", poručio je Hrgović koji ne smatra komplimentom kad mu njegov kopromotor Eddie Hearn kaže da je jedan od petorice najboljih boksača u teškoj kategoriji.

"Eddie Hearn priča gluposti. Ja nisam Top 5, ja sam broj jedan. Ništa mi ne znači Top 5, tko pamti petoga. Hvala na lijepim riječima, ali ja želim biti broj 1", zaključio je "El Animal".

Ključne riječi

Komentara 3

ZI
zimerman
02:29 01.09.2020.

Samo naprijed Hrgoviću ,vrijediš ti mnogo Više nego sto mnogi misle .

DH
dalibor.hren
19:50 31.08.2020.

Moj deda ñije poražen.

HR
Hrabraja
19:26 31.08.2020.

Iskusnog borca, znači opet neki deda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije