Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Hrgović saznao petog profi protivnika, borit će se protiv Meksikanca Tovara

Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj /PIXSELL
1/5
01.06.2018.
u 18:15

Drago mi je da će nakon 12 godina moje karijere i svih rezultata koje sam postigao napokon i hrvatska javnost moći gledati moje mečeve - kazao je 26-godišnji Hrgović

Budu li 9. lipnja u Münchenu navijači Zagrepčanina Filipa Hrgovića skandirali “Ubi, ubi Tovara”, to neće biti namijenjeno simpatizerima Hajduka, kao što se to može čuti na maksimirskom stadionu, već njegovu protivniku koji se uistinu zove Tovar.

Naime, nakon što su dvojica boraca odbila boriti se s hrvatskim teškašem, Hrgovićev protivnik u ovom terminu bit će 23-godišnji Meksikanac po imenu Filberto Tovar, borac koji u svojoj profesionalnoj karijeri ima devet borbi i isto toliko pobjeda, pet nokautom. Tu borbu, borbu, kao i sve druge u iduće dvije godine, prenosit će RTL Hrvatska.

– Drago mi je da će nakon 12 godina moje karijere i svih rezultata koje sam postigao napokon i hrvatska javnost moći gledati moje mečeve. Iznimno mi je drago da je ta televizija upravo RTL koja ima tradiciju prenošenja boksačkih mečeva. Inače, u Münchenu me očekuje teška borba od 10 rundi. Tovar se neće tek tako predati, no očekujem pobjedu – kazao je 26-godišnji Hrgović, koji je u jesen 2017. uspješno započeo profesionalnu karijeru.

Kao amater Hrgović je bio europski prvak (2015.), a potom je osvojio olimpijsku broncu u Riju (2016.). U profesionalnom ringu dosad je imao četiri borbe i sve četiri pobjede, od čega tri nokautom. 

Komentara 4

MO
matK.O.
20:19 01.06.2018.

tovar je iz splita,a ne iz mexika

LU
lukathereem
19:57 01.06.2018.

Tovar protiv purgera

LU
lun47
12:19 02.06.2018.

Ajde Hrgo!👍👍👍👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije