Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Hrgović: Rođen sam za najveće stvari i spreman za svakoga

Filip Hrgović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
08.12.2018.
u 23:15

Udarci su sijevali sa svih strana, ali je uporni Amerikanac izdržao svaki nalet 'El Animala'

Filip Hrgović prvi je put obranio internacionalni WBC naslov dominirajući u meču protiv Kevina Johnsona. Hrvatski boksač odmah je pokazao tko je gazda u ringu.

Udarci su sijevali sa svih strana, ali je uporni Amerikanac izdržao svaki nalet 'El Animala'. Hrgović se nakon pobjede zahvalio navijačima, a posebno svom suparniku. 

Filip Hrgović
1/9

- Čovječe, pravi si ratnik. Poštujem tvoju karijeru. Molim vas jedan veliki pljesak za Kevina Johnsona - istaknuo je Filip nakon meča.

- Kevin je sa svim teškašima izdržao 12 rundi. Očekivao sam tešku borbu, nije htio ići dolje. Mislim, otišao je, ali se podigao. Pao je u drugoj rundi, pa ga je spasilo zvono. Možda sam i trebao ovakav meč. Ušao je dva dana prije meča, s toliko godina pokazao je strašno srce - dodao je Hrgović. 

Filip je sjajno odradio meč - fizički i taktički. Johnson je izgledao nemoćno. 

- Pucao sam iz svih oružja, aperkat, kroše, iza garda, između garda. Ali nisam ga uspio završiti. Stvarno može primiti udaraca. Poznat je da je jedan od najboljih u obrani. Imao sam u pripremi ovaj plan. Publika misli da je on bezveznjak jer je ispao smiješan, ali ja sam imao dobar plan protiv njega - rekao je Hrgović.

Kevin Johnson je bio vrlo optimističan uoči borbe.

- Ja sam samo još jedan dečkić koji je jako opasan. Još uvijek sam lijep, to moram naglasiti. Visok sam boksač koji mnogo udara, tehnički dobar i prijetnja sam za svakog. Vjerojatno puno boksača može ući Furyju, Wilderu ili Joshui. Ne radi se tu samo o boksu, a rođen sam za najveće stvari. Osjećam se spreman za svakoga. Tek kad dođu najjači protivnici, mogu se motivirati. Johnson nije bio taj - otkrio je Hrgović.

Na kraju se obratio i majci.

- Mama, sve je OK. Imam samo malu ogrebotinu, nije ništa strašno - završio je Filip Hrgović.

>> Pogledajte vido: karijera Filipa Hrgovića

Ključne riječi

Komentara 24

GU
General_U
23:30 08.12.2018.

Bravo filipe!!! meč je bio jednosmjerna ulica,volio bi vidit filipa s još pet šest kilograma udraci bi bili razorniji i ubojitiji, a prostora za to ima...

ET
etrao
00:52 09.12.2018.

Svaka cast majstore!

CV
cvetkovic
00:07 09.12.2018.

Bravo momce hrvatino..neka pati komu smeta ...svjetski smo poznata sportska nacija..a mnogi pate sto ih nema ni u filmu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije