Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI BORBE

Hrgović pun samopouzdanja: Ako mi odsijeku lijevu, pobijedit ću samo s desnom rukom

Filip Hrgović
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/5
20.08.2019.
u 22:51

Hrga je već šest tjedana u Miamiju gdje se priprema kod kubanskog trenera Pedra Diaza, a uvjeren je u pobjedu protiv Meksikanca

Nakon osam pobjeda iz toliko pokušaja u profesionalnoj karijeri, pred našim boksačem Filipom Hrgovićem (27) nova je borba. U Meksiku će se 24. kolovoza boriti protiv domaćeg borca Marija Heredije, a Hrga se nada novoj pobjedi kojom bi se još više približio borbi za naslov prvaka u teškoj kategoriji. 

- Za ovo živim, svaki dan svog života. Živim za boks, pripreme su bile savršene i ne mogu dočekati ulazak u ring. Radio sam četiri tjedna u Zagrebu s trenerima Yousefom Hassanom i Igorom Čordašem prije nego sam otišao za Miami u šestotjedni trening kamp kod Pedra Diaza. Ovaj put smo neke stvari radili drugačije, vidjet ćete to 24. kolovoza - rekao je Hrgović za RTL.

Hrga je već šest tjedana u Miamiju gdje se priprema kod kubanskog trenera Pedra Diaza, a uvjeren je u pobjedu protiv Meksikanca.

- Doći ćemo s respektom, a onda ćemo ga u subotu istući. Postoje manje ozljede, ali ne može mi ništa nitko poremetiti i ako mi odsijeku lijevu ruku, pobijedit ću samo s desnom - kaže Hrgović pun samopouzdanja te dodaje. 

- Osjećam se sjajno i spreman za novu pobjedu. Nadam se da će završiti kao moja posljednja borba, ali vidjet ćemo. Nokauti su uvijek atraktivni za gledatelje, ali bit ću spreman i ako se bude boksalo rundu za rundom. U svakom slučaju navijači mogu očekivati odličan meč. Poznat im je moj stil boksa i ne sumnjam da ću im pružiti uzbudljivu borbu - zaključio je.

>>> Pogledajte što je Hrgović rekao nakon posljednje pobjede 


 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar doog_kool
doog_kool
23:18 20.08.2019.

Sretno Hrga!!!

DH
dalibor.hren
12:59 22.08.2019.

Hrga, ne prdekaj, nego pošteno odradi posao!

ST
Starotopoljanin
22:59 23.08.2019.

pa jel to mec nocas u cetiri sata ili kada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije