Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKSAČKI SP

Hrgović prekasno napao i ispao

'Pozega-14.01.2011. Filip Hrgovic, boksac na sluzenju vojnog roka Photo: Dusko Mirkovic/PIXSELL'
'Dusko Mirkovic/PIXSELL'
05.10.2011.
u 18:35

Na Svjetskom boksačkom prvenstvu u Bakuu, Filip Hrgović nije uspio napraviti i treće iznenađenje u nizu.

Nakon što je pobijedio dva osvajača europskih bronci (Gruzijac Bahtidze i Rumunj Nistor), 19-godišnji Zagrepčanin je u četvrtfinalu, na korak do medalje, izgubio od iskusnijeg Kazahstanca Ivana Dička (16:20).

Hrgović je platio ceh neiskustvu, rijetkost je da se bori protiv višeg suparnika pa se u prve dvije runde nije snašao protiv 202 cm visokog Kazahstanca. U trećoj je krenuo na nokaut, Dičku su suci dvaput odbrojavali, no trećeg nokdauna nije bilo da bi došlo do tehničkog nokauta.

Filip je posljednju rundu dobio 9:3, no krenuo je u juriš prekasno.

- Filip je utučen zbog poraza jer najgore je izgubiti u borbi za medalju, a on ionako samo misli na zlato. Ako se Kazahstanac plasira u finale Hrgović će se plasirati na Olimpijske igre, no on s time nije zadovoljan - prenio nam je izbornik Leonard Pijetraj.

Da bi se Hrgović već u Azerbajdžanu plasirao na Olimpijske igre, Dičko bi trebao u polufinalu pobijediti domaćeg superteškaša Majidova koji je nadjačao Kubanca Savona (11:7).

Ključne riječi

Komentara 2

SE
serđo
19:00 05.10.2011.

sudeći po brajdinom izvješću, pošteno se oprostio...

FO
FOISZ
19:26 05.10.2011.

a to ti je sistem bodovanja, pimplanje vrijedi kolko i knock down... što ne opravdava Hrgu jer je u svaki meč ulazio strašljivo pa onda nadoknađivao razliku... sad nije uspio jer izgleda da je Đičko pravi pimpler :((((((((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije