Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOV ODMOR

Hrgović otkrio tko je najbolji na svijetu: Želim borbu s takvima odmah! Ili jesam ili nisam

Filip Hrgović
Foto: Ed Mulhollan/Matchroom Boxing USA
1/5
17.06.2019.
u 22:41

Što znači još jednu borbu s nekim niže rangiranim suparnikom, ili dvije ili četiri. Šampion ili jesi ili nisi, ili imaš to ili nemaš. Ja vjerujem da imam - poručio je Hrga

Filip Hrgović oženjen je čovjek od početka lipnja, a nakon veselja i slavlja okrenuo se opet prema svom konačnom cilju - tituli prvaka. 

Na početku priprema za meč koji bi trebao biti u osmom mjesecu Hrgović je rekao:

-  Ja želim borbu s najboljima poput Povetkina, Chisore, Parkera, Takama..., dakle onih koji su dobili priliku boriti se za svjetski pojas. Oni bi iz mene izvukli najbolje - rekao je Hrgović za Vijesti.hr, ali je dodao kako vjeruje da je vrijeme boksanja sa slabijim protivnicima iza njega.

- Što znači još jednu borbu s nekim niže rangiranim suparnikom, ili dvije ili četiri. Šampion ili jesi ili nisi, ili imaš to ili nemaš. Ja vjerujem da imam - poručio je Hrga. 

Najavio je i točno kada i gdje bi se trebao boriti:

- Termin kojim baratam je 24. kolovoza i to u SAD-u ili Meksiku

Otkrio je i tko je najbolji boksač po njegovom mišljenju:

- Tyson Fury najbolji je boksač danas. Vrhunski je tehničar, može dobiti svakoga. I od Wildera je bio bolji, ali su ga pokrali, a u zadnjem meču suparnik (Nijemac Schwarz, nap.a.) nije dostojan njegova imena - zaključio je Filip, koji je na novim ljestvicama po IBF-u 13. Ruizov izazivač, po WBC-u Wilderov 12. izazivač, a po WBA deveti izazivač prvaka Ruiza.

>>> Pogledajte što je Filip Hrgović rekao nakon što mu nije puštena Thompsonova pjesma na posljednjoj borbi

Komentara 7

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
22:55 17.06.2019.

Vrime je takvo da je čoviku i bez pića mutno u glavi.

PR
prajdali100
00:37 18.06.2019.

Polako Hrgoviću. I tebe može zapasti neki " debeljko", uličar koji se tuče mimo svih rezona....i dok kažeš " keks" ode sanak pusti.Čemu žurba ?

DA
darwil
08:22 18.06.2019.

Aj se Hrga javi svom Bandiću i on će srediti sa našom lovom stvar za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije