Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDI JEDNAKI NULI

Hrgović oštro uzvratio: On je tupast i sirovina, dečko nije psihički i duhovno stabilan

Filip Hrgovic
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
14.11.2020.
u 18:03

- On ima sukob sam sa sobom, neka shizofrena cijepanja. Mislim da taj dečko nije psihički i duhovno stabilan. Prije no što će me on početi prozivati, ja nisam o njemu rekao niti jednu lošu riječ - rekao je Hrgović o Alenu Babiću

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović gostovao je u petak u podcastu na Večernjakovoj televiziji i osvrnuo se na verbalni rat s još jednim hrvatskim boksačem, Alenom Babićem.

Hrgović je na pitanje što se događa između njih dvojice bio poprilično oštar.

>> Pogledajte Hrgovićevo gostovanje

– Događa se samo u njegovoj glavi. On ima sukob sam sa sobom, neka shizofrena cijepanja. Mislim da taj dečko nije psihički i duhovno stabilan. Prije no što će me on početi prozivati, ja nisam o njemu rekao niti jednu lošu riječ, no on je očito skužio da s prozivanjem mene dobiva medijski prostor. To je dečko koji nikad ništa u sportu nije važno napravio, a tek s 30 godina dobio je neku medijsku pažnju koja mu očito prija.

​Je li moguć meč koji Babić zaziva?

– Možda i jest, posebice ako za takvo što bude postojalo zanimanje domaće publike. Ako u sljedećih nekoliko mečeva ostane nepobijeđen, a meni se ukaže slobodan termin, možda se taj meč i dogodi.

Nećemo to isključiti kao mogućnost. No, kada mu poraste kvaliteta protivnika, njemu će se dogoditi poraz. Osim toga, ja sam jedan od najboljih teškaša na svijetu i mislim da su mu izgledi gotovo jednaki nuli.

Neki boksači svojim provokacijama pokušavaju ući u glavu onog nasuprot sebe. Je li to i Babićeva strategija, da Hrgovića toliko naljuti pa da ovaj pristane na meč i u ring uđe jako ljutit, s osvetničkim nagonom, koji bi ga odveo u tuču, a ne nadboksavanje?

– Što je najžalosnije ne. Držim da on to ne radi radi neke strategije, kao što to čine vješti profesionalci, nego zato što je tupast, što je sirovina i što je sam po sebi pun mržnje, frustracije i poremećaja.

>> Pogledajte i cijeli podcast s Filipom Hrgovićem

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
19:54 14.11.2020.

Nahvalio sam Filipa na sasvim korektan nacin, doduse moj panegirik Filipu je bio ispjecan u malo poduzem komentaru, a razlog za brisanje komentara zaista tesko mogu dokuciti...

VI
Viking123
18:54 14.11.2020.

Ja predlažem da izađu u ring i potuku se već jednom,a ne ovako ko dvije žene se prepucajavu preko medija.

IP
info_punkt
19:07 14.11.2020.

Babić bi te razvalio ko beba zvečku, a ti trubi svoje dok možeš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije