Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Hrgović lakši od Meksikanca Heredije čak 16,5 kilograma

Filip Hrgović
Foto: Bruno Malić/Team Hrgović
1/2
23.08.2019.
u 23:37

Na službenom vaganju, kako nam javljaju iz Hrgovićeva tima, naš je borac imao 110,5 kg, a toliko je bio težak i uoči prošle borbe, dok se Heredia "pohvalio" sa 127 kg

Nakon javnog treninga i press konferencije, Filip Hrgović i njegov izazivač Mario Heredia susreli su se po treći put ovog tjedna, ali i posljednji put prije njihova sučeljavanja u ringu koje će se dogoditi u ranim jutarnjim satima ove nedjelje, u dvorani C.U.M. u meksičkom Hermosillu.

Na službenom vaganju, hrvatski je teškaš izgledao puno bolje nego njegov meksički protivnik koji će u boj sa 16,5 kilograma više. No, zato će Hrgović imati prednost bržih nogu i ruku.

Na službenom vaganju, kako nam javljaju iz Hrgovićeva tima, naš je borac imao 110,5 kg, a toliko je bio težak i uoči prošle borbe, dok se Heredia "pohvalio" sa 127 kg. 

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jovanovic
23:46 23.08.2019.

geni kameni 💪💪

ZI
zimerman
08:24 24.08.2019.

Samo naprijed hrga ,svi znamo da si bolji .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije