Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip na Večernji TV-u

Hrgović: Kako sam izabrao Thompsonovu pjesmu za svoju ulaznu glazbu

Filip Hrgović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
12.09.2018.
u 07:53

Pitat ćemo Filipa štošta pa tako i kako je birao svoj tim i zašto je za svoje promotore izabrao baš njemački Sauerland Promotion koji je stajao i iza cijele profesionalne karijere Željka Mavrovića

Gost Večernjakove televizije, danas (u srijedu) u 10 sati, bit će najbolji hrvatski boksač i obećavajući hrvatski profesionalac Filip Hrgović kojeg ćete moći pogledati na našem portalu i facebook stranici.

Hrgović će pričati o stanju u kojem je bio prije svoje prve borbe u domaćem ringu i to s Amerikancem Mansourom, je li to uistinu bio opasan protivnik kakvim se najavljivao ali i o tome kakav je doživljaj kada ga je u ringu s mikrofonom u ruci dočekao pjevač koji uživo izvodi pjesmu na čije taktove uvijek ulazi u borbu.

>>Poslušajte kako je Thompson pjevao Hrgoviću

Pričat će Filip i o tome kako je došlo do angažmana Marka Perkovića Thompsona, kakve planove ima s njim za svoje sljedeće borbe, ali i o izolaciji u koju se voli povući prije svake borbe.

Pitat ćemo ga i kako članovi njegove obitelji podnose njegove nastupe i je li ga itko od njih ikad odgovarao od boksa kao posla kojim će se baviti.

Pričat će nam Filip i o timu kojeg je okupio, za koji je kazao da je velik kao što ga imaju vozači formule 1 i koliko je važno da je iza njega stala jedna takva promotorska kuća kao što je njemački Sauerland Promotion.

Komentara 8

AN
Androniko
09:57 12.09.2018.

Thompson je jedini hrvatski izvođač koji je nastupio u boksačkom ringu na zahtjev najboljeg hrvatskog teškaša. Uz to što je jedini napunio i Poljud i Maksimir, našao se u Guinnesovoj knjizi rekorda te dobio priliku voziti se u počasnom autobusuu Vatrenih. Ne poznajem niti jednog drugog izvođača kojeg sportaši pozivaju da bude s njima u njihovim najvažnijim trenucima slave u karijeri. Mrziteljskoj manjini ne smeta to što on pjeva nakon svake pobjede nogometaša, rukometaša, vaterpolista, boksača, tenisača, košarkaša i drugih, nego to što je on simbol zajedništva ovog naroda. Zato ga žele ušutkati, prikazati negativcem. No, osim što su obična bezvrijedna manjina uz to su intelektualno zakinuti pa jedino što im preostaje jest izrugivanje po društvenim mrežama.

MA
mantheman
09:22 12.09.2018.

Nek' mu pjeva ko god hoće, meni je pao u očima kad je prijetio batinama i razbijao u savezu to je baš krkanski način.

PO
PowerPoint
08:45 12.09.2018.

Zato jer si desničarski krkan s dvije slame u glavi....nije ni čudo da si boksač, od silnih udaraca ostao si na jednoj slami....stvarno moraš biti posebno intelektualno deficitaran da uopće slušaš tupsonovu muziku, kamoli da ti još svira na ulasku u ring....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije