Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEH OTKAZAO

Hrgović doznao ime protivnika samo pet dana uoči borbe!

Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
21.09.2020.
u 19:22

Grk u karijeri ima samo deset mečeva

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović dobio je novoga protivnika za meč teške kategorije u Danskoj nakon što je Čeh Ondrej Pala odustao samo pet dana prije meča, piše portal Fight Site. 

Novi Hrgovićev suparnik bit će 39-godišnji Grk Alexandre Kartozia, koji je prema neslužbenim ljestvicama tek 646. teškaš svijeta. U karijeri ima samo deset mečeva, u kojima je zabilježio osam pobjeda, te po jedan poraz i neodlučeni ishod.

Hrgović će u subotu u danskom Strueru, u dvorani Energi Park, protiv Kartozije loviti 11. profesionalnu pobjedu u karijeri u kojoj ima savršenih 10 pobjeda.

Zasad se ne zna razlog odustajanja Čeha Pale.

Ključne riječi

Komentara 5

DM
drazen.muhvic
06:46 22.09.2020.

Jel ima onih koji to još uvijek smatraju nečim ozbiljnim? Ako izuzmemo kockastoglave zatucane Rvatine...

DA
damyr26
21:52 21.09.2020.

Marka nije bitna

DO
donvinkosanader
20:49 21.09.2020.

ma najbolje da se potuče sa željkecom mavrovićem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije