Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Hrgović 12 kg lakši od Amerikanca: Moram se prilagoditi situaciji

Filip Hrgović
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
07.12.2018.
u 19:29

Osjećam se dobro, to je znak da sam u dobroj formi, a trening kamp je bio naporan - kaže Filip

Filip Hrgović bit će glavni junak subotnje boksačke priredbe u zagrebačkoj Ciboni.  No suparnik hrvatskom profesionalnom boksaču protivnik neće biti Ekvadorac Perea, koji nije dobio vizu, nego 39-godišnji Amerikanac Kevin Johnson.

Uoči boksačkog spektakla održano je službeno vaganje koje je pokazalo kako je naš Filip (105,5 kg) čak 12 kilograma lakši od suparnika.

>> Pogledajte vido: karijera Filipa Hrgovića

- Kilaža je odlična, sve od 104 do 106 kg je OK - rekao je Hrgović i nastavio:

- Osjećam se dobro, to je znak da sam u dobroj formi, a trening kamp je bio naporan. Nije baš savršen scenarij jer sam se pripremio za potpuno drugog protivnika. Moram se prilagoditi svakoj situaciji i naći rješenje. Ali tko god dođe, spreman sam i dat ću sve od sebe za pobjedu!

Kevin Johnson apsolutno je drukčiji borac od Ytala Peree.

 - Moramo promijeniti taktiku jer Kevin ima drukčiji stil od Peree. Znam ga već dugo, gledao sam sve njegove važnije mečeve i znam sve, samo to trebam pokazati sutra u ringu - dodao je Hrgović. 

Johnson je u karijeri izborio 32 pobjede, a 2009. borio se za naslov svjetskog prvaka i izgubio od Vitalija Klička nakon 12 rundi na bodove. Amerikanac se boksao i s Tysonom Furyjem protiv koga je također izgubio na bodove nakon 12 rundi.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar bucka
bucka
21:54 07.12.2018.

i ovaj hrga ce jos malo pa cistiti zahode ko i stipe...

DH
dalibor.hren
07:07 08.12.2018.

Zbog čega Perea nije dobio vizu?

LO
Long
02:27 08.12.2018.

2009 godine??? Mogli su mu dovest Holyfilda. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije