Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Houston upisao desetu pobjedu zaredom

San Antonio - Houston
Foto: Reuters/PIXSELL
12.12.2017.
u 09:41

Clint Capela je zabio 28 koševa, a James Harden 12 koševa zaredom za Houston u zadnjoj četvrtini nakon što je rezultat tri minute prije kraja bio izjednačen.

Houston Rockets su sinoć upisali desetu pobjedu zaredom u NBA ligi, svladavši na svom terenu New Orleans Pelicanse sa 130-123. 

Clint Capela je zabio 28 koševa, a James Harden 12 koševa zaredom za Houston u zadnjoj četvrtini nakon što je rezultat tri minute prije kraja bio izjednačen.

Harden najprije pogađa dva slobodna bacanja, a onda još pet pogodaka kojima dovodi Houston u vodstvo od 124-119 minutu i pol prije kraja. Jrue Holiday je tada pogodio koš za Pelicanse, ali je Harden zabio tricu i povećao vodstvo na 127-121. 

Harden je utakmicu završio sa 26 koševa kojima je dodao 17 asistencija. Kod Pelicansa najbolji je bio Holiday sa 37 pogodaka, a Moore je dodao 36.

Golden State Warriors su kod kuće sa 111-104 bili bolji od Portland Trail Blazersa, a do pobjede ih je predvodio Kevin Durant sa 28 pogodaka, devet skokova, pet asistencija i tri bloka.

Klay Thompson je ubacio 24 koša za Golden State koji su još uvijek bez ozlijeđenog Stephena Curryja. 

Najbolji strijelac utakmice, a i Portlanda bio je Damian Lilliard koji je postigao 39 pogodaka, od čega pet trica, 

Miami Heat je u gostima sa 107-82 svladao Memphis Grizzliese.

Goran Dragić je zabio 19 koševa, a osim njega je još šest igrača Miamija imalo dvoznamenkasti učinak. Joel Richardson je ubacio 17, a Tyler Johnson i Bam Adebayo po 14 svaki. 

Marc Gasol je bio najučinkovitiji u redovima Memphisa, kojem je ovo 15. poraz u 16 utakmica, sa također 19 pogodaka.

Chicago Bulls su uspjeli sinoć pobijediti kod kuće vodeću momčad Istočne konferencije Boston Celticse koji su igrali bez Kyriea Irvinga sa 108-85. 

Za pobjedu Chicaga Nikola Mirotić je zabio 24 koša, a Bobby Portis je dodao 23.

Bulls su imali prednost od 18 koševa u drugoj četvrtini protiv Celticsa, a kada se Boston približio na 12 u zadnjoj, Bulls su se jednostavno odvojili za svoju treću uzastopnu pobjedu.

Al Horford je predvodio Boston, utakmicu je završio sa 15 pogodaka, a Jaylen Brown, Marcus Smart i Terry Rozier su ubacili svaki po 13.

Poraz su doživjeli i Oklahoma City Thunder, od njih su bolji bili Charlotte Hornets sa 116-103. Dwight Howard je za pobjedu svoje momčadi zabio 23 koša, a Kemba Walker je dodao 19.

Thunderu nije pomogao ni Russell Westbrook koji je postigao 30 pogodaka i upisao sedam asistencija.

Utakmica je bila izjednačena na 66-66 u trećoj četvrtini, ali onda se Charlotte odvojila i Oklahoma City je nije stigla do kraja. 

Los Angeles Clippers su prekinuli pobjednički niz Toronto Raptorsa od šest utakmica svladavši ih kod kuće sa 96-91.

DeAndre Jordan je zabio 14 koševa uz 17 skokova za Clipperse, a Harrell i Lou Williams su ubacili svaki po 17.

Jonas Valanciunas je bio najbolji strijelac Raptorsa sa 23 pogotka kojima je dodao 15 skokova, a Serge Ibaka je dodao 17.

NBA, rezultati:

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers 111-104
Chicago Bulls - Boston Celtics                 108-85
Houston Rockets - New Orleans Pelicans         130-123
Oklahoma City Thunder - Charlotte Hornets      103-116
Los Angeles Clippers - Toronto Raptors          96-91

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije