Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Horvat ostaje, PPD Zagreb dovodi nova četiri igrača

Zlatko Horvat
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
06.04.2018.
u 00:30

Zna se da dolaze David Mandić iz Ljubuškog, Filip Vistorov iz Metkovića, Gregor Potočnik iz Gorenja, te Senjamin Burić uz Nantesa.

Zlatko Horvat ostaje i dalje član rukometnog kluba PPD Zagreb. Naime, bilo je govora kako ga klub po isteku ugovora više ne može plaćati kao do sada, no ipak je postignut dogovor s 33-godišnjim desnim krilom.

A klub će u ponedjeljak, uoči odlaska na završni turnir SEHA Gazprom lige, predstaviti pojačanja za sljedeću sezonu.

Zna se da dolaze David Mandić iz Ljubuškog, Filip Vistorov iz Metkovića, Gregor Potočnik iz Gorenja, te Senjamin Burić uz Nantesa. 

Ključne riječi

Komentara 1

TE
Tenita
17:43 06.04.2018.

Filip Vistorop iz Zrinjskog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije