Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tallinn

Horvat, Borović i Mihaljević u finalu EP-a

Ivana Lončarek
Igor Kralj/PIXSELL
09.07.2015.
u 22:40

Lončarek se plasirala u finale utrke na 100 metara prepone na Univerzijadi.

Ivana Lončarek plasirala se u finale utrke na 100 metara prepone na Univerzijadi u Gwanjou. Bruno Erent osvojio je 23. mjesto na 20 kilometara u brzom hodanju.

Prvog dana europskog prvenstva do 23 godine, koje se održava u Tallinnu, u finale su se plasirali Filip Mihaljević (disk), Paola Borović (troskok) i Ivan Horvat (motka).

Dino Bošnjak bio je deseti na 10.000 metara, dok kvalifikacije nisu prošli Kristina Dudek (400 m), Antonio Malora (kladivo) i Katarina Gašparobvić (koplje).

>>HAS više nije bankomat kojim se posluži tko kako želi i hoće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije