Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI BORAC Reklamira bombone, repa, ali i gubi

Hong Choi Man: Za Novu imam samo jednu želju - ekspresno dobiti Mirka

30.12.2008.
u 10:08

Najveći borac na svijetu, čak veći i od aktualnog svjetskog boksačkog prvaka po WBA Nikolaja Valujeva stati će u srijedu, po hrvatskom vremenu oko podneva pred našeg najboljeg borca, Mirka Filipovića. Choi je u Japan stigao u ponedjeljak, te odradio prvi dio Dynamite!! 2008 eventa - pressicu.

- Upravo sam sletio, pa sam od puta iz Koreje malo umoran. No, svejedno idem na trening, kazao je Hong Choi Man, korejski kickboxer visok 218 centimetara.

Zbog toga što pleše na techno glazbu nakon pobjede, dobio je nadimak Techno Golijat, no zanimaju ga i drugi smjerovi, pa se u novije vrijeme prebacio na rapanje. Nakon što je snimio single sa stanovitom manekenkom Kang So Hee, dvojac se bacio u glazbene vode te nastupaju po Koreji pod nadimkom "Ljepotica i zvijer".

Pogledajte prvi singl Hong Choija...

U Japan, međutim, nije došao kako bi svojim glasom zabavljao publiku u Saitama Areni, već kako bi (goro)stasom ispriječio Mirku Filipoviću na novom putu ka vrhu.

- Da budem iskren, nisam mnogo gledao snimke Mirkovih borbi, nije me to zanimalo. Nisam tip koji se tako priprema za borbu, pojašnjavao je reper.

U posljednjih godinu dana, poražen je tri puta (Fedor Emalianenko, Badr Hari i Ray Sefo), a posljednjeg kojeg je pobijedio bio je Mighty Mo u rujnu prošle godine i to po K-1 pravilima odlukom sudaca... - Što se tiče pripreme i treninga, tu nisam nogo mijenjao. Taktika ostaje ista, želim pobijediti čim je prije moguće i slavljem okončati ovu godinu. Sljedeće godine želim postaviti nove ciljeve, budući da ova baš i nije bila sjajna za mene. Vjerujem da ću sljedeće biti u sjajnoj formi, pokazati se navijačima u boljem svjetlu!

Gledao Mirkove borbe ili ne, mi smo pogledali njegove. Evo još jednog, ovoga puta radi se o reklami za gumene bombone...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije