Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DERBIJA

Armin Hodžić: Čim se nešto dosudi, svi su na nogama i svi se bave samo Dinamom

Armin Hodžić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
21.04.2017.
u 23:45

– Nisam vidio je li ga Soudani udario ili nije, saznao sam da mu je bila izrečena kazna i to ne želim komentirati. Godinama je to tema i uvijek je bilo priča o Dinamu i suđenju. To moramo zaboraviti i ići dalje – kaže Sammir

Visoko iznad travnjaka u Maksimirskoj 128, na četvrtom katu zapadne tribine, liftom se dovezlo nekoliko odabranih plavaca. Redom svi nasmijani, jedva čekaju derbi protiv Hajduka, a četiri boda zaostatka za Rijekom kao da ne postoje. Jedino se Sammir ponašao sukladno vremenu. Pomalo bezvoljan i umoran, odgovarao je na pitanja. Za Dinamo bi bilo bolje da na terenu ipak bude malo živahniji od dosad prikazanog nakon povratka. No, za derbi s Hajdukom svi su spremni.

Bolji smo od Hajduka

– Bolji smo, moramo pobijediti. Sve govori da smo bolji i to moramo pokazati – kazao je Sammir koji se nada naslovu prvaka.

– Moguće je. Četiri boda razlike uopće nije puno. Ne ovisi samo o nama nego i o Rijeci, moramo navijati da negdje kiksaju... ali prvenstvo je sada zanimljivije. I Osijek je dobar, Rijeka se digla, sada HNL izgleda puno bolje. Nadam se da će tako ostati, to je dobro za hrvatski nogomet i Dinamo.

Za razliku od Sammira, s druge je strane dosta veseliji Armin Hodžić. I ima zašto biti, mladi BiH igrač raspucao se ove sezone. U 1275 odigranih minuta u HNL-u, zabio je 12 pogodaka. A baš kao i Dinamovu povratniku, ova mu je sezona zanimljiva.

– Sad je, ajde da kažemo, zanimljivo prvenstvo, Rijeka je na par bodova ispred nas, ali da smo bili ovakvi u prvom dijelu sezone, ne bi bila takva situacija. Sada nas prvo čeka Hajduk. Dosta solidno se pripremamo, slušamo trenera. Suđenje ne bih komentirao. Penali, kazne... previše se svi bave Dinamom. Nešto malo se dogodi i odmah se sve diže – kaže Hodžić koji je na najbolji mogući način iskoristio ozljedu Ángela Henríqueza i postao prvo ime modrog proljeća.

– Laska mi to, ali želim napredovati. To sam i prije govorio – da mi treba kontinuitet igara i onda se sve vrati uz trud i rad.

Dosta je dugo Hodžić u Dinamovu dresu, otkako je 2014. godine Liverpool zamijenio Zagrebom u kojemu ima društvo.

– Svi smo si dobri. Tu je Gojak, moj sunarodnjak, s njim sam jedan od najboljih, ali atmosfera u momčadi je općenito dobra. Trener je dobar prema svakom igraču, želi komunicirati sa svima, svlačionica ga dosta voli.

Real će osvojiti Ligu prvaka

Da, svlačionica voli Peteva, a Hodžić Ligu prvaka. Na sam spomen elitnog natjecanja zjenice su mu se proširile.

– Navijao sam za Bayern, Real je prošao dalje i vjerojatno će osvojiti Ligu prvaka.

Ligu prvaka, u kojoj je Armin, u važnim utakmicama ostajao izvan zapisnika, a sada je postao glavni adut. No, iako je jednom rekao kako je Dinamo najveći klub na ovim prostorima, o inozemnoj karijeri ipak sanja.

– Trenutačno sam fokusiran na Dinamo, ali svi ciljamo inozemstvo. Najviše volim njemački nogomet, ali vidjet ćemo – kaže ponajbolji igrač modrih Armin Hodžić.

Komentara 20

BU
Burger
00:16 22.04.2017.

I Ronaldo je prošle godine udario igrača Sporting Gijona pa nije nikakvu kaznu dobio

IL
ilijan
07:08 22.04.2017.

Koji je to idiotizam u našoj javnosti. Tu se vidi kakvo smo društvo. Zar nije normapno da suduja može pogriješiti na bilo kojoj utakmici i na štetu bilo kojeg kluba. Bilo je greški i protov Dinama i protiv Hajduka tako isto i Rijeke i drigih klubova. Jeličić je naj veći krovac za takvu atmosferu koja je se stvorila. To je samo pritisak na Dinamo i bit će kontra produktivan. Dinamo je naj bolja ekipa daleko ispred svih i bit će prvak.

Avatar toxic alien
toxic alien
00:57 22.04.2017.

"Čim se nešto dosudi, svi su na nogama i svi se bave samo Dinamom"! Tako ti je to Armine u ligi u kojoj jedan tim igra nogomet a ostali se bave promjenama zakona o sportu..., zavjerama, makinacijama, prebijanjima sudaca, terorizmom... Bave se svim i svacim osim sa nogometom, a htjeli bi biti nogometni prvaci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije