Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SAVEZA

Hoće li vatreni ugostiti Mađare na Poljudu? Evo što je odgovorio Davor Šuker

Davor Šuker
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
11.06.2019.
u 23:24

HNS je podijelio naknade svima koji su radili i koji su zaslužni za drugo mjesto na svijetu. Nismo na proračunu RH i sami se financiramo - poručio je Šuker uz opasku kako bi volio kada bi svi savezi bili kao HNS.

Nakon utakmice protiv Tunisa i poraza 2:1 u Varaždinu pred medije je prvi izašao predsjednik HNS-a Davor Šuker

Komentirao je hoće li vatreni ugostiti Mađarsku na Poljudu u Splitu 10. listopada. Povod za tim pitanjem je želja izbornika Dalića da se igra i u Splitu i u cijeloj Hrvatskoj, a nakon sjajnog domaćinstva u Splitu i Omišu sve je upućivalo na to da je to gotova stvar. 

Ipak, Šuker nije brzao s obećanjima. 

- Još uvijek krivci za svastiku nisu nađeni Politika sa strane, to me ne interesira. Interes HNS-a i nas je uzeti tri boda protiv Mađara. Ni u Osijeku nije bilo bengalke i incidenta, ali to će riješiti odgovorne osobe. Sve je moguće. Igrat ćemo po cijeloj Hrvatskoj - poručio je Šuker te dodao kako je ponosan na rad HNS-a.

- HNS je podijelio naknade svima koji su radili i koji su zaslužni za drugo mjesto na svijetu. Nismo na proračunu RH i sami se financiramo - poručio je Šuker uz opasku kako bi volio kada bi svi savezi bili kao HNS.

Davor Šuker
1/8

 

Komentara 20

JU
juma
00:12 12.06.2019.

Kod celnika Hajduka i Torcide ne vidim promjenu ponasanja u odnosu na reprezentaciju i stoga ne treba na to gubiti energiju i stvarati reprezentciji dodatni pritisak. To nam moze biti samo kontraproduktivno. Sto puta vaznije je dobiti Madjare doma, jer to ce biti mozda odlucujuca utakmica, nego gdje ce se igrati. Zato sve snage trebamo upregnuti da na jesen igramo bolje, jer ovo do sada nije bilo na nasoj razini.

MM
Mirko_Motika
23:48 11.06.2019.

zašto da igraju u gradu koji želi samo zlo reprezentaciji

BI
billynik
01:40 12.06.2019.

Koji Poljud, o čemu vi to, pa imate ovu sramotu u Supetru i niti se Hajduk a niti grad Split od toga ograđuju. Torcidu ne treba ni spominjati. Kome to treba, neka kažu tko je crtao svastiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije