Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IGRAČ CITYJA
Povratak na članak

Hoće li Palaversa pasti u anonimnost kao Balić i Vukušić? Mora biti oprezan...

A stiglo je i vrijeme da se izvan granica Lijepe Naše shvati da nije samo Dinamo taj koji može prodavati klasne nogometaše.

Komentari 6

DU
Deleted user
22:40 10.02.2019.

Pa danas pokazanom može odmah u Kaštel gomilicu.

VL
DO
Domo100
23:02 10.02.2019.

Ne nece ,biti ce nositelj igre Manchester Citya barem sljedecih desetak godina ha ha 🤣🤣🤣

VL
Avatar petrolio
petrolio
13:13 11.02.2019.

palaversa je veliki talent, ali u okvirima dalmacije...na razini hrvatske je prosjek, a van granica je ispod toga....poanta je da je velikim klubovima ova lova sića i da oni svaki prijelazni rok kupe 10-ak takvi klinaca i ostave ih u drugim klubovima da se pokušaju razviti pa im je dosta da od tih 10 samo jedan uspije i pokrit će sve troškove za ostalih 9, a ako uspiju 2-3 evo i lijepe zarade....dakle, nisu ga oni kupili jer u njemu vide bogomdani talent nego kao jeftinu investiciju od koje će možda jednom biti nešto...to je slično kao što je dinamo sad doveo brdo mladih igrača + 2 najbolja igrača lige (Andrić i Atiemwen) iako mu gotovo ni ne igraju, ali nadaju se isfosirati ih krajem sezone i prodati za 3-4 x veće iznose

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:14 10.02.2019.

Pa niste valjda mislili da će igrati za prvi sastav ili barem konkurirati za klupu.

VL
DU
Deleted user
16:32 11.02.2019.

Palaversa je talent na razini svijeta, ogorcenost koju na ovoga mladica pokazuju oni koji ne mogu prezaliti tatino izgnanstvo u Međugorje nije potrebno komentirati.

VL
OL
Oldmarinero
02:19 11.02.2019.

Komentari puni jala, ne bojte se Palaversa nije ni Murić, ni Ćorić, ni Halilović, ni Rog, ni Brekalo. Mladić je izabrao pravu stvar i ostaje u sredini u kojoj je i počeo barem slijedeću godinu i pol. Tu je razlika od onih gore navedebih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.