Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije nakon utakmice

Hoće li ove Mamićeve riječi silno uvrijediti Bjelicu? Mnoge je šokirao izjavom

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/11
01.10.2020.
u 21:33

- I ja bih volio znati što se dogodi mojim dečkima da tako naglo stanu. Bespotrebno smo si večeras stvorili nervozu. Nije to tada izgledalo dobro - kazao je Mamić

Nogometaši Dinama izborili su plasman u Europsku ligu nakon što su u susretu posljednjeg pretkola na stadionu Maksimir pobijedili Floru sa 3:1.

Nije to bila spektakularna predstava, pogotovo ne u nastavku, ali je svejedno bila dovoljno dobra da Dinamo osigura jesen u Europi.

Trener Zoran Mamić vrlo je otvoreno progovorio da je Dinamo u nastavku zakazao, no najprije je ipak čestitao svojim dečkima. 

- Čestitke momčadi na plasmanu. Nije jednostavno igrati ovakve utakmice kada moraš. Nismo imali pravo na krivi korak.

Prvo poluvrijeme je bilo dobro, kontrolirali smo situaciju. Ali u nastavku smo upali u nervozu, ne znam zašto. Protivnik je to iskorisito. Srećom, zabili smo treći pogodak i dovršili ogled. Međutim, puno je još posla ispred nas - kazao je Mamić, pa otkrio da je Gavranović dosta teško stradao što se nije moglo uočiti tijekom prijenosa: 

Gavranović je dobio udarac u glavu, uopće se ne sjeća prvog poluvremena. A kod njihova pogotka nije znao što se oko njega zbiva, gdje se nalazi - rekao je Mamić i vratio se analizi.

Prilagođavam se onome čemu imam u svlačionici. Radimo puno na kratkim proigravanjima, ali morat ćemo i na drugim detaljima. Neki moraju biti daleko bolji.

I ja bih volio znati što se dogodi mojim dečkima da tako naglo stanu. Bespotrebno smo si večeras stvorili nervozu. Nije to tada izgledalo dobro.

O pojedincima neću, to ne radim, analizu ću ostaviti za svlačionicu. Prijelazni rok traje, dolazaka će biti, ali nikada nisam rekao da će biti i odlazaka. Prioritet mi je dovesti Suareza...  - kazao je Mamić u šali ispred kamere, pa nastavio u ozbiljnijem tonu:

Moramo prije svega poraditi na stoperskim pozicijama.

Novinarka Mila Horvat potom je spomenula Bjelicu i njegov uspjeh veliki u Europskoj ligi kada je Modrima omogućio da dočekaju proljeće u natjecanju nakon 48 godina.

- Nadam se atraktivnoj skupini, ali i skupini u kojoj možemo uzeti bodove i biti konkurentni. Ne osjećam nikakav pritisak Bjeličina famoznog ulaska u 'europsko proljeće', svaka čast, ali nije mi to nešto sada tako spektakularno. Nije to bio neki senzacionalan uspjeh - rekao je Zoran Mamić.

Čvrsta tekma, dobri koeficijenti, odličan uvod u vikend. Ponudu Germania kladionice pronađi ovdje.

Ključne riječi

Komentara 27

VL
vladek
06:49 02.10.2020.

Bjelica sjeti se Šahtara u 93 minuti primiti dva gola,

SN
Samo naprijed
08:50 02.10.2020.

Istina je da je Ademi živio dvije godine od Dinama bez da je odigrao jednu utakmicu. Nema moralno pravo ucjenjivati klub.

FR
freeshooter
22:13 01.10.2020.

Dosta je bilo dizanja napuhanog Bjelice, Dinamo mu je dao sve, imao je sve, a kako je vratio, izgubio ključne utakmice, pa glumio nedodirljivost u coroni, a sada samo plače zajedno sa pojedinim komentatorima, radi smutnju kod igrača, i govori na teret dinama, što pokazuje njegov loš karakter, s..e po pladnju iz kojeg je obilno i redovito jeo. I siguran sam da će ovaj Dinamo igrati zapaženu ulogu u EL, i svakako na proljeće, u inat mrziteljima, ale ale Dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije