Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKS
Povratak na članak

Hoće li Filip Hrgović ići na Olimpijske igre? Predložena borba s drugim hrvatskim borcem

Filip Hrgović je temeljem osvojene bronce u Rio de Janeiru 2016. godine na listi olimpijskih top kandidata HOO-a i takav status zajamčen mu je sve do kraja svibnja 2020. godine

Komentari 4

DU
Deleted user
21:16 16.09.2019.

Ovi u tim odborima samo živr na račun drugih i uništiše Hrvatski sport. Hrgovuć treba ići na olimpijske igre jet je to zaslužio ali tu će opet politika odigrati svoje a pogotovo jer nećeš slušati Thompsona i ići na olimpijske igre bez obzira kolilo si dobar.

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
23:03 16.09.2019.

Treba samo postaviti prioritete. Dakle jeli nama prioritet pokusati uzeti olimpijsku medalju ili nam je prioritet pokusaj promocije Pijetrajevog boksaca?? Marko Milun je super momak,nista protiv njega osobno,dapace,ali u ovom trenutku je sigurno Hrga u prednosti,na kraju krajeva i kod sudaca bi imao drugaciji tretman sto nije zanemarivo na takvim turnirima. Pijetraj vidio kako Maminjo radi pa bi se sad i on igrao velikoga gazde.

VL
AR
Art
14:23 18.09.2019.

Hrgović je profesionalni boksač ,nije to jednostavna odluka jer je rangiran u top10 ,a nastup na olimpijadi mu može pobrkati daljnje planove on je već osvojio olimpijsku broncu .... Iskustva u amaterskom boksu ima dosta ,ne bi trebao slušati nikogaga i što god da odluči treba ga respektirari.kao vrhunskog sportaša.

VL
ZA
zaki55
02:29 17.09.2019.

Možda se Hrgović boji kvalifikacija?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.