Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno se nagađa

Hoće li doista osvajač Lige prvaka uskoro preuzeti Osijek?!

'Chelsea\'s Italian interim manager Roberto Di Matteo (C) makes the victory sign after winning the UEFA Champions League final football match between FC Bayern Muenchen and Chelsea FC on May 19, 2012
Foto: 'JOHN MACDOUGALL'
1/3
28.09.2019.
u 08:32

U kategoriju “bombi” o kojima se nagađa spada i Hernán Crespo. Taj napadač sa statusom ikone nakon završetka karijere okrenuo se trenerskome poslu

Ivici Kuleševiću utakmica protiv Slaven Belupa u Koprivnici bit će prva, ali vjerojatno i posljednja prvenstvena ove sezone u kojoj će voditi Osijek.

– Svi su treneri privremeni, čast izuzecima poput Alexa Fergusona, Guya Rouxa i Arsena Wengera. Interes kluba na prvome je mjestu tako da sam i ja prihvatio ovu funkciju, a do kada ću biti na njoj, vidjet ćemo – kazao je Kulešević, trenutačno voditelj škole nogometa u Gradskom vrtu.

Nakon što je bez muke odradio osminu finala kupa (8:0 pobjeda protiv vukovarskog Vuteksa), Osijeku je imperativ pobjeda u Koprivnici nakon serije od tri uzastopne utakmice bez pobjede zbog čega su bijelo-plavi u već ozbiljnom bodovnom zaostatku za konkurencijom na vrhu.

– Nema vremena za velike promjene, ni u momčadi ni u načinu rada. Ekipa je i do sada dobro igrala, ali imali smo puno nesreće, promašili smo dosta šansi i primili neke nestvarne golove – kazao je Kulešević, kojemu će dvoboj u Koprivnici biti i povratnički u Prvoj HNL s obzirom na to da je u sezoni 2013./14. kraće vrijeme (12 utakmica) vodio Osijek.

Pripremu utakmice u kojoj mora pobijediti olakšava mu što je fokus navijača na novome treneru. Nagađa se o mnogim imenima ovih dana, a u klubu su istovremeno vrlo suzdržani. Ono što je izvjesno, a što je uostalom potvrdio i predsjednik kluba Ivan Meštrović, jest to da će novi šef struke prvi put u povijesti biti stranac.

Jedno vrijeme činilo se kako je Christian Panucci (46) taj. Kao nogometaš je imao veliku karijeru, no trenerska mu zasad nije bila ni izbliza toliko dobra.

Posljednji posao bio mu je na klupi reprezentacije Albanije u kojoj je proljetos dobio otkaz nakon samo četiri pobjede u 15 utakmica. Slobodan je i Lothar Matthäus (58), a olakotna okolnost mogla bi biti što se nastanio u Budimpešti, koja je od Osijeka udaljena na tri sata vožnje automobilom.

Međutim, pitanje je je li on uopće zainteresiran za povratak nogometu pogotovo zato što na klupi nije bio još od 2011. kada je dobio otkaz u reprezentaciji Bugarske.

U kategoriju “bombi” o kojima se nagađa spada i Hernán Crespo. Taj napadač sa statusom ikone nakon završetka karijere okrenuo se trenerskome poslu. Vodio je U19 selekciju Parme, Modenu u Seriji B, a otprije nekoliko tjedana je bez posla nakon otkaza u Banfieldu poslije samo 15 utakmica.

Kao potencijalni trener Osijeka spominje se čak i Roberto Di Matteo, čovjek koji je Chelseaju donio Ligu prvaka 2012., ali to se ne čini realnim iako je Talijan bez posla od 2016. “Bijeli dim” iz Gradskog vrta očekuje se početkom idućeg tjedna.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
bazinga
14:27 29.09.2019.

Zašto ne neče Alida raditi sa zagrebačkim krimosima i splitskim komunjarama

DU
Deleted user
09:41 28.09.2019.

Totalno đukantno izvješće o pustim nagađanjima. Hoće li i Papa Franjo nakon "aktivne karijere" postati - bar pomoćni trener u Osijeku?

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
07:36 29.09.2019.

Osijek je ozbiljan klub sa odlicnim smislom za marketing u doba interneta kljucne rijeci Osijek povezat sa panuci dimateo crespo je velika stvar ,usput ce netko vidit i nekog igraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije