Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASAD BEZ OČITOVANJA

HNS: Žalimo zbog Vide, ozlijeđenima želimo oporavak

Domagoj Vida
Davor Javorović/Pixsell
23.05.2011.
u 16:36

Iz HNS-a su uputili službeno priopćenje o incidentu vezanom za Domagoja Vidu koji prenosimo u cijelosti:

''Hrvatski nogometni savez izražava iskreno žaljenje zbog nemilog događaja u Donjem Miholjcu u kojem je navodno sudjelovao i naš reprezentativac Domagoj Vida.
U ovome trenutku nemamo nikakvih službenih informacija da bismo mogli dati bilo kakvo službeno očitovanje.

Nažalost, raspolažemo tek sa informacijama dostupnima iz dijela domaćih medija, a koje ne moraju potpuno odgovarati činjenicama.

Vjerujemo kako ćemo nakon kontakta s igračem i MUP-om, a po okončanju postupka, znati pravo stanje te se očitovati glede događaja i u slučaju potrebe poduzeti odgovarajuće mjere.

Ozlijeđenim mladićima i njihovim obiteljima upućujemo poruku podrške s iskrenom željom u što skoriji oporavak.

HNS''

Ključne riječi

Komentara 2

SA
santos008
16:44 23.05.2011.

Ako nemate pouzdane podatke sto niste sacekali javno saopcene pa se onda obratili javnosti ili vec znate sve[ ..a sigurno znate ]

SE
senior
19:32 23.05.2011.

U par dana dva \"donekle\" slična slučaja, pijani Sammir koji nije ništa napravio osim vožnje u pijanom stanju. U drugom slučaju pijani Vida koji se sa 4 prijatelja poigrao šerifa i pretukao tri momka, junaštvo četiri na tri. O Sammiruiru su \"svi\" rekli sve od sportaša, liječnika, navijača, nenavijača a o Vidi gle vraga nitko ništa. Bit će da se \"bijeli\" nogometaš smije i napiti i nekoga istući samo zato što je bože moj naš a \"crni\" Sammir bez obzira na državljanstvo ne smije. Sammir se pijan vračao oko 1 i trideset sati doma a Vida je kao pravi budni šerif \"pravio red\" u 5 i trideset u jutro. Jedan je samo klupski igrač a drugi je Hrvatski reprezentativac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije