Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epilog utakmice s Gruzijom

HNS-u čak 80.000 eura kazne, s Izraelcima ipak pred navijačima

\'03.06.2011., Poljud, Split - Kvalifikacijska nogometna utakmica za EURO 2012, Hrvatska - Gruzija.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
17.06.2011.
u 12:21

Kontrolno-disciplinsko tijelo Uefe donijelo je odluku o kazni Hrvatskom nogometnom savezu zbog propusta u organizaciji kvalifikacijske utakmice za EP 2012. s Gruzijom u Poljudu

Blagajna HNS-a će zbog paljenja baklji navijača, topovskih udara, neprimjerenih transparenata (svastika) i ostalih propusta koji su se dogodili u Splitu biti lakša za 80.000 eura.

UEFA ni ovoga puta nije odlučila kazniti HNS igranjem pred praznim stadionom, umjesto toga određena je vrlo visoka novčana kazna, a službeno priopćenje iz Nyona na adresu Saveza stići će početkom sljedećeg tjedna.

"Iako prevladava dojam da smo mogli proći i gore, nedopustivo je da tolika sredstva iz blagajne HNS-a zbog samovolje pojedinaca odlaze na plaćanje kazni umjesto na razvoj nogometa ili humanitarne svrhe, to više što su učinjeni najveći napori za organizaciju utakmice, a uložena su i znatna sredstva u tehničku organizacije utakmice. Krajnje je vrijeme da pojedinci snose odgovornost za svoje postupke.", stoji u priopćenju iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Više riječi o svemu bit će na konferenciji za medije nakon sjednice Izvršnog odbora Saveza u ponedjeljak, 20. lipnja u 14.30 sati u Rusanovoj.

Komentara 16

OB
-obrisani-
12:27 17.06.2011.

Ako je tako onda...do daljnega ne igrati vise na Poljudu.Na zalost organizacijski se nisu dokazali.

OB
-obrisani-
12:29 17.06.2011.

A sve samo zato što smo: spremni!

OB
-obrisani-
13:03 17.06.2011.

Čudi me da UEFA tako dugo tolerira divljaštvo, zaostale balkanske šege i običaje i sportski lopovluk..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije