Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druge vide, sebe ne
Povratak na članak

HNS se mora riješiti svojih 'huligana'. Tamo su sjedili ili sjede utajivači poreza, sudionici afera, seksualni izgrednici...

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović jučer je pak zaprijetio da će ponašanje Hajduka i Torcide prijaviti i tijelima Uefe i Fife, što će sigurno dodatno zahladiti odnose

Komentari 10

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:07 21.10.2016.

Ovo je otvorena podrska terorizmu u hrvatskom nogometu! U normalnom drustvu, ovakvi ne bi samo izgubili posao u roku od 5 minuta, nego bi bili pozvani i u policiju na razgovor. Ali, novinar ocito zna da je u bolesnom drustvu bas sve dozvoljeno.

VL
KH
k.h.9
12:27 21.10.2016.

U razvijenim zemljama takve stvari rješava Policija i Sudstvo. Kao i sa onima koji sjede u HNS-u. A javnost se redovno obavještava dokle se stiglo u istragama. Na kraju slijedi optužnica i presuda. To je tako lako kad bi se htjelo. A glavni odgovorni je Ministar unutrašnjih poslova.

VL
KE
kentie
13:32 21.10.2016.

Potpuno se slažem sa komentarima Asltls-a i k.h.9, da se huliganizam i šakački obračun mora iskorijeniti iz struktura nogometnog saveza. Ti koji čine izgrede s fizičkim napadajima s mogućim trajnim psihičkim i fizičkim posljedicama za žrtve napadaja, i ne daj bože najgorega, ubojstva iz nehata, trebaju biti kazneno i krivično gonjeni i procesuirani, i naposlijetku sukladno zakonima, penalizirani sa epilogom trajnog izgona iz nogometa, i ne samo nogometa nego sporta uopće. Tako to rade europske i civilizirane države. Da bi mi u RH tako postupili, treba se dogoditi ubojstvo da se onda strogim mjerama i zakonima uvede konačno reda u ponašanje nogometnih i uopće sportskih djelatnika. Uostalom zar repka bilo kojeg ranga i uzrasta natjecanja, na dresu ne nosi logo: RESPECT. Izgleda da mnogi nasilnici i provokatori u nogometu ne shvaćaju o čemu je tu riječ, a čelnici i tijela Saveza bi jako dobro trebali biti upućeni u to i adekvatno tome se ponašati. Shvaćam, ali ne opravdavam nasilničke poteze bilo kojeg simpatizera Ajduka, ali di su ti domoljubi i nogoljubi koji mjesecima, a sad će već i puna godina, nisu u stanju bar malo razbistriti i rasčistiti tko su arhitekti i organizatori svastike na Poljudu, koja nije samo nogometni, nego i politički te državni problem RH sa puno elemenata ugrožavanja domovinske sigurnosti.

VL
ZW
zweistein
15:30 21.10.2016.

dokazano je da je širić primao novac za pošteno suđenje i on je u zatvoru. dokazano je da ga je primao od hajduka. hajduk nije ni kažnjen. da je poštenja u državi hajduk bi bio u županijskoj ligi!!!!

VL
PE
perfa57
15:38 21.10.2016.

Novinari po tko zna koji put staju u obranu huligana pretvarajući se u njihove glasnogovornike . Po ovome razlike između fizičkog nasilja i ovakove verbalne podrške nema.

VL
BU
budagigo
19:41 21.10.2016.

Nečemo se lagati ne radi se tu o borbi haYdUka za pošteniji hr nogomet u kojoj borbi se ne biraju sredstva tu se radi o borbi pokradenoga kluba(od svojih) za goli život u kojoj taj klub uz političku podršku političara iz toga podnjeblja ne bira sredstva i sve mu se tolerira.inače radi se o prevarantskom i lopovskom klubu koji je više puta morao dobiti kopito iz lige zbog dugova i prevara ali nije utjecajem politike.i sada svjedočimo kriminalu pri preuzimanju kluba od strane neke udruge i nikome ništa.taj lopovski klub osnovali su partizani na visu 1944g.i netom poslje toga ukrali su ime,povjest i godinu osnutka kluba ugašenoga 1941g.tako da je njima krađa,prevara i lopovluk upisana u dnk.njihova navijačka skupina utemeljena je 1980g.i ukrala je ime i godinu osnutka skupine utemeljene i ugašene 1950g.tamo dole nikada se hrvatska reprezentacija nije bodrila kao što se bodrila jugoslavenska jer dole žive potomci opančara i kopitara doteplih 1945g.sa zvijezdom na čelu.ime toga kluba simbolizira razbojnike,prevarante i lopove.svako u politici i medijima kome nije mila hrvatska stao je iza toga jugo partizanskoga izuma.alibiji pršte sa svih strana pa čak i u ovom tekstu napad na hns se koristi kao najbolja obrana.npr.spominje se da je vrbanović optužen zaboravljajući da je od optužbe do osude dugačak put.ali neke navike nikada ne umiru pa tako niti navika crvenih kmera koji smatraju da kada optuže i upru prstom u nekoga da je taj odmah i osuđen.kada haYdUk dobije kopito iz lige tada če se znati da se politika više ne mheša u šport.

VL
ZW
zweistein
15:33 21.10.2016.

nakon što je hajduk prijavljen fifa-i i uefa-i u zagrebi bbb tiskaju bile majice s natpisom: 2017/18 hajduk prvak 3. županijske lige

VL
MA
matildica
17:07 21.10.2016.

kakva je uopšte novina koja zapošljava ljude koji preko njenih stranica pozivaju na linć što radi naše pravosuđe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.