Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJEM MJESECA

HNS se dogovorio s HRT-om: Osiguran prijenos iz SAD-a

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
13.03.2018.
u 17:14

Vatreni će 23. ožujka na stadionu Hard Rock u Miamiju igrati protiv Perua, a četiri dana kasnije u Dallasu čeka ih Meksiko

Hrvatski nogometni savez (HNS) i Hrvatska radiotelevizija (HRT) postigli su dogovor o kupnji TV prava za izravne prijenose prijateljskih utakmica koje će hrvatska nogometna reprezentacija odigrati u SAD-u ovoga mjeseca.

Gledatelji HRT-a moći će uživati u dvije sjajne prijateljske utakmice koje će Hrvatska u najjačem sastavu odigrati krajem ožujka u SAD-u - plod je to dogovora predsjednika HNS-a Davora Šukera s rukovodstvom HRT-a.

Predvođeni kapetanom Lukom Modrićem, vatreni će 23. ožujka na stadionu Hard Rock u Miamiju igrati protiv Perua (1:30 sati). Peru je 11. reprezentacija svijeta, neporažena u posljednjih osam susreta kvalifikacija, a do svog prvog Svjetskog prvenstva nakon 26 godina Peruanci su stigli kroz dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda.

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
1/22

Četiri dana kasnije, Hrvatska će se na spektakularnom stadionu AT&T u Dallasu suprotstaviti Meksiku (2:30 sati) s kojim je već igrala pet puta (tri pobjede i dva poraza). Meksikanci drže 17. poziciju na Fifinoj ljestvici, a plasmanom u Rusiju osigurali su Svjetsko prvenstvo sedmi puta zaredom - na prethodnih šest Meksikanci su svaki puta izborili drugi krug.

Utakmice protiv Meksika i Perua bit će izvrsna provjera hrvatskoj reprezentaciji uoči Rusije, kao što će biti sjajan uvod Hrvatskoj radioteleviziji za praćenje Svjetskog prvenstva, s kojeg će HRT prenositi sve utakmice, stoji u priopćenju HNS-a.

 


 

Komentara 4

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
18:46 13.03.2018.

Slovenija ima pravo prvokupa

KR
kruti208
18:04 13.03.2018.

partija na aparatima!!!!

IL
ilijan
18:19 13.03.2018.

Ajmo Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije