Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAREDOM

HNS opet strogo kaznio Hajduk zbog Torcide, ovo Splićanima sigurno neće pomoći

Torcida
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/5
09.03.2020.
u 14:10

Hajduk je kažnjen i u prijašnjem kolu nakon utakmice s Osijekom u Gradskom vrtu kada su zbog baklji Splićani morali platiti 20 tisuća kuna

HNK Hajduk kažnjen je odigravanjem sljedeće dvije utakmice HT Prve lige bez prisutnosti gledatelja zbog prekršaja počinjenih na utakmici Hajduk – Dinamo odigranoj 4. ožujka na Poljudu. Kazna stupa na snagu od dana konačnosti ove odluke.

Tako će se nedjeljna utakmica 27. kola Hajduk – Inter – Zaprešić i susret 29. kola HT Prve lige Hajduk –Varaždin odigrati pred praznim tribinama stadiona Poljud.

Hajduk je dobio i 40 tisuća kuna kazne od HNS-a.

Torcida
1/34

Podsjetimo, u najvećem hrvatskom derbiju Dinamo je na Poljudu ispred 23 tisuće gledatelja slavio nad Splićanima, a na stadionu se mogla čuti pirotehnika i topovski udari zbog kojih je Hajduk i kažnjen. Utakmice pred praznim tribinama sigurno im neće pomoći u borbi za drugo mjesto s Rijekom i Lokomotivom

Dodajmo kako je Hajduk kažnjen i u prijašnjem kolu nakon utakmice s Osijekom u Gradskom vrtu kada su zbog baklji Splićani morali platiti 20 tisuća kuna. 

>>> Pogledajte izjave igrača i Nenada Bjelice nakon derbija

 

Ključne riječi

Komentara 6

DI
diazrm
14:43 09.03.2020.

S jedne strane mi je apsurdno da netko veli da je veliki navijač Hajduka, pa oštećuje svoj klub s štetnim radnjama. S druge strane ovo je došlo odlično Brbiću, jer je sad izbjegao festival zvižduka Tudoru i njegovoj promašenoj taktici i katastrofalnom izboru igrača i činjenici da smo ovo ljeto potrošili 3 milijuna eura na pojačanja, koja skoro sva sjede na klupi! Ljudima imaju već traume s njegovom igrom i inatom, jurićima, radićima, tahirajima... Čovjek izgleda kao da nema pojma doslovce!

SP
Sparks18
14:26 09.03.2020.

Sve dok Hajduk huligana naziva navija ima ovo ce se događati svaku utakmicu ali strah od udruge je velik

DU
Deleted user
14:43 09.03.2020.

S obzirom na seriju rezultata, treneru Tudoru odgovara da igraju bez gledatelja. Pogledajte rezultate na pripremama (tamo se u pravilu igra bez publike), ocito je strah od sjevera prevelika, pa trener ima taktiku... ako pobijedi i vrati 2. mjesto kupio je mir u gradu, a ako ne pobijedi i padne na 5. sto je izgledno, opet super kriv ce biti HNS, jer da ih nije kaznio oni bi bili drugi... u opet ce krenut lov na clanove saveza itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije