Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO PRIOPĆENJE
Povratak na članak

HNS odlučio što će biti s HNL-om i hoće li se igrati bez gledatelja

- U HNS-u ćemo razmotriti sve aspekte. Glavnu riječ ima Zdravstvena komisija. Dakako, da postoji više opcija. To je nova situacija - kaže Josip Brezni, povjerenik za natjecanje Prve HNL

Komentari 4

Avatar Ljubeć
Ljubeć
10:11 10.03.2020.

nhyfiihbjook7uyguuygyu&89(0

VL
Avatar Manolique
Manolique
10:03 10.03.2020.

Točno, nitko ne dolazi na te utakmice, a bit će i ušteda na policajcima i zaštitarima jer na 50 besposlenih vandala moramo plaćati dnevnice stotinama policajaca.

VL
TS
Tito sveti
09:45 10.03.2020.

Pa tak se i uvjek igra bez gledatelja To nije problem Hahaha

VL
KA
kanđija
11:31 10.03.2020.

S obzirom na broj gledatelja po utakmici neće biti tako strašno ako se bude igralo sa praznim tribinama. Ionako je Hajduk dobio zabranu dvije utakmice bez gledatelja a jedino tamo ih ima.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.