Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE

HNS nezadovoljan suđenjem u HNL-u

Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
02.09.2019.
u 15:25

"Izvršni odbor je pored predviđenih točaka na dnevni red uvrstio točku o analizi suđenja u Hrvatski Telekom Prvoj ligi te je utvrđeno kako postoji opravdano nezadovoljstvo samog Izvršnog odbora, klubova, trenera, igrača i javnosti suđenjem u prvih sedam kola ovogodišnjeg prvenstva"

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je na danas održanoj sjednici u Zagrebu raspravljao o suđenju u HT Prvoj ligi, priopćeno je u ponedjeljak iz HNS-a. 

"Izvršni odbor je pored predviđenih točaka na dnevni red uvrstio točku o analizi suđenja u Hrvatski Telekom Prvoj ligi te je utvrđeno kako postoji opravdano nezadovoljstvo samog Izvršnog odbora, klubova, trenera, igrača i javnosti suđenjem u prvih sedam kola ovogodišnjeg prvenstva", navodi se u priopćenju.

"Izvršni odbor je, stoga, zatražio očitovanje Povjerenika za određivanje sudaca HT Prve lige, kao i Komisije nogometnih sudaca, u roku od 48 sati. Nakon dostavljenih izvješća, bit će donesene odgovarajuće odluke o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena", zaključak je priopćenja objavljenog na stranicama HNS-a.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
15:33 02.09.2019.

Penal za Inter je opravdano dosuđen jer je Punčec za dres vukao igrača Intera broj 11. A Miškoviću za rezultat nije kriv sudac nego Acosty koji je u zadnjih 10 minuta promašio gol sa 5 metara a da je bio sam samcat, I sada zbog toga penala Miškovićev igrač Kustić radi cirkus.

SM
san.martino
17:39 02.09.2019.

Dovesti strane suce!

NI
NikoCro
17:30 02.09.2019.

Vidi i ovi nesto rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije