Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska - Grčka

HNS poziva gledatelje na fer i korektno navijanje

Hrvatski navijači - reprezentacija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/11
09.11.2017.
u 13:45

Za ulaz gledatelja na stadion Maksimir bit će otvoreni svi raspoloživi ulazi. Stadion se otvara u 18:45 sati

Hrvatski nogometni savez izražava dobrodošlicu na maksimirski stadion svim navijačima koji će danas bodriti hrvatsku reprezentaciju protiv Grčke (20.45 sati) u sklopu doigravanja Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine, objavljeno je na službenim stranicama HNS-a.

"Pozivamo sve navijače da na stadion Maksimir krenu na vrijeme kako bi izbjegli gužve na ulascima te pritom pozivamo na strpljivost kod kontrole ulaza. Veseli nas izniman interes navijača za susret protiv Grčke i činjenica da će Vatrene bodriti praktički puni Maksimir. Za ulaz gledatelja na stadion Maksimir bit će otvoreni svi raspoloživi ulazi. Stadion se otvara u 18:45 sati te smo pripremili kvalitetne ugostiteljske sadržaje što je još jedan razlog da na stadion dođete ranije", navodi HNS.

Hrvatski navijači - reprezentacija
1/21

Osim toga, HNS podsjeća da kao organizator utakmice zadržava pravo provjere i kontrole podataka s ulaznice i usporedbe s osobnim podacima zbog čega je nužno posjedovati osobne dokumente.

HNS je pozvao navijače na korektno navijanje na večerašnjoj utakmici protiv Grčke. 

"Pozivamo sve gledatelje da svojim fer i korektnim navijanjem pomognu Vatrenima doći do važne pobjede u nogometnom spektaklu protiv Grčke. Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i svim oblicima verbalnog i fizičkog nasilja. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije prema protivniku, službenim osobama i svim gledateljima."

POGLEDAJTE GALERIJU Hrvatski reprezentativci s najviše nastupa za vatrene

Hrvatski navijači - reprezentacija
1/19

Osim toga, u objavi stoji da "na stadion neće biti dozvoljen unos bilo kakvim predmetima pogodnima za nanošenje ozljeda ili štetnima za zdravlje, pirotehničkim sredstvima, hrani i piću, transparentima većima od 2x1m i onima s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje nemaju veze sa sportom, velikim torbama i ruksacima, kišobranima i drugim predmetima sukladno pozitivnim zakonskim propisima" i da "neće biti dozvoljen ulazak osobama pod utjecajem alkohola ili droga te osobama do 16 godina bez pratnje roditelja ili druge odgovorne punoljetne osobe".

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 6

Avatar IgorBr
IgorBr
15:25 09.11.2017.

Gledatelji pozivaju HNS na fer i korektno vođenje hrvatskog nogometa.

Avatar x-y
x-y
17:56 09.11.2017.

bilo bi dobro kad bi (nazalost svih nas, ali moramo i to pretrpjeti) bio neki prekid i da nas suspendiraju, samo tako cemo se rijesiti olosa i krimosa iz HNS-a...

Avatar pretorijanac
pretorijanac
14:09 09.11.2017.

Hvala Bogu da je Torcida najavila da opet nece navijati za repku...........hvala im na tome, znači možemo uživati večeras u igri naše jedine reprezentacije !! Ajmo HRVATSKA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije