Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRIŽEN ZNAK

Evo kako je HNS kaznio Cibaliju zbog sporne fotografije

cibalia
Foto: Facebook
1/2
21.12.2017.
u 16:26

Igrači koji se nalaze na fotografiji kažnjeni su sa po 1.000 kuna, a službeni licencirani fizioterapeut kluba Goran Krolo kažnjen je s dva mjeseca zabrane obavljanja funkcije na utakmicama.

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluke o kaznama za prekršaje na utakmicama 20. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Zbog paljenja dvadesetak pirotehničkih naprava od strane navijačke skupine Demoni na utakmici Istra 1961-Osijek pri čemu su tri baklje u 56. minuti ubačene u teren za igru pa je utakmica bila u kratkom prekidu NK Istra 1961 je kažnjen novčanim iznosom od 10.000 kuna.

cibalia
1/11

Na utakmici Hajduk-Inter Zaprešić u periodu od 57.-60. minute pripadnici navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini zapalili su 26 signalnih baklji od čega su 11 ubacili na atletsku stazu, a 3 u teren zbog čega je igra bila u kratkom prekidu pa je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna. Utakmica je kasnila s početkom tri minute jer momčad Hajduka nije na vrijeme izašla na pregled opreme zbog čega je HNK Hajduk za taj prekršaj izrečena kazna ukora.

Disciplinska komisija nakon provedenog postupka donijela je i odluke po prijavi Povjerenika za natjecanje protiv momčadi HNK Cibalia zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika na povratku s utakmice 19. kola Inter Z.-Cibalia (na društvenim mrežama objavljena fotografija momčadi s neprimjerenim natpisom). Igrači koji se nalaze na fotografiji kažnjeni su sa po 1.000 kuna (M. Dabro, Z. Filipović, F. Ikić, M. Karamarko, A. Kordić, D. Miličević, Z. Milić, L. Muženjak, S. Nevistić, M. Pervan, H. Plum, P. Rubić, T. Štrkalj, F. Vitaić i I. Zgrablić), a službeni licencirani fizioterapeut kluba Goran Krolo kažnjen je s dva mjeseca zabrane obavljanja funkcije na utakmicama.

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
18:36 21.12.2017.

sramota

IK
Ikonoklast
17:05 21.12.2017.

Mamiceva direktiva i diktatura.

RO
Robinhood3
22:24 21.12.2017.

Hns Mafija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije