Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica

HNS odustaje od kampa na Sveticama, Ladić nije bio tema

Svetice - Šuker, Vrbanović i Lovrić
Sanjin Strukić/PIXSELL
27.10.2017.
u 14:03

Zbog otvorenih pitanja u suradnji s Gradom Zagrebom, HNS će privremeno obustaviti aktivnosti vezane za izgradnju nogometnog centra na Sveticama

U zagrebačkom hotelu Sheraton danas je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) koji je odlučio da će zbog otvorenih pitanja u suradnji s Gradom Zagrebom privremeno obustaviti sve aktivnosti vezane za izgradnju nogometnog centra na Sveticama.

Također, IO donio je odluku kako će infrastrukturni prioritet HNS-a u sljedećem razdoblju biti projekt obnove nogometnih igrališta kako bi se klubovima i nogometašima omogućili kvalitetniji uvjeti za svakodnevni rad.

Najviše izvršno tijelo Saveza potvrdilo je i dogovor s Grčkim nogometnim savezom da zbog sigurnosnih razloga na utakmicama dodatnih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. između Hrvatske i Grčke neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.

Svetice - Šuker, Vrbanović i Lovrić
1/17

IO HNS-a potvrdio je imenovanje nekadašnjeg reprezentativca Ivice Olića za člana stožera izbornika Zlatka Dalića, dok Dražen Ladić nije bio ni tema jer nije bio predložen.

Izbornik Dalić početkom ovoga tjedna naglasio je kako bi u stožeru, osim Olića, želio i Darija Srnu te Dražena Ladića.

"Imao sam tri želje u stožeru i na tome ću ustrajati. Uz sebe bih još želio Darija Srnu i Dražena Ladića. Oko sebe želim ljude od povjerenja. Ljude koji su srčani i borbeni, koji mogu pomoći i koji imaju dobar odnos s igračima. Sada nam je najvažnija atmosfera u momčadi", kazao je tada izbornik. 

Komentara 12

JU
juma
23:01 27.10.2017.

Obustavljaju sve aktivnosti na Sveticama? Kakve aktivnosti? Ovo izgleda devastirano i zapusteno kao Cernobil, a ne pocetak nekog projekta.

Avatar Stjepan .
Stjepan .
14:46 27.10.2017.

Izgradnja nogometnog centra na Sveticama je bedastoča i svaka čast bandicu na tom prijedlogu koji je prestrašan kao i na mnogim bedastoćama kaj dela sa našom metropolom. Tuheljske, Bjelolasica, Papuk, Bilogora, Ivanšćica i još puno prekrasnih lokacija u lijepoj našoj. Bog i Hrvati.

LU
lunar777
14:32 27.10.2017.

Napravite kamp u nekom manjem mjestu kako je bilo u planu od početka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije