Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDE POTENCIJAL

HNL se sve više otvara Srbiji: Hrvatski klub doveo dva srpska igrača u tjedan dana

Dinamo - Slaven Belupo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
17.07.2019.
u 20:42

Klub iz Koprivnice očito je vidio potencijal u Srbiji pa je tako prije tjedan dana predstavljen još jedan srpski igrač

Miloš Radivojević novi je igrač Slaven Belupa. Srbin rođen 5. travnja 1990. godine pokriva pozicije lijevog beka i stopera. S koprivničkim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor.

U svojoj je karijeri branio boje BSK-a, Inđije, Sinđelića, Voždovca, Radničkog i Rada u Srbiji te Kiryata u Izraelu i Zire u Azerbajdžanu.

– O Slaven Belupu čuo sam od igrača s kojima sam igrao i od bivših igrača samo najbolje. Istaknuli su posloženost i ambiciju kluba te pozitivnu atmosferu u njemu i zato sam sretan što sam stigao u Koprivnicu. O gradu sam također čuo sve najbolje. Da je obiteljska atmosfera u njemu i to je ono što mi odgovara. Jedva čekam prvi trening. Nadam se da je ispred svih nas uspješna sezona, a ispred mene moja najbolja u životu – rekao je po dolasku Radivojević. 

Klub iz Koprivnice očito je vidio potencijal u Srbiji pa je tako prije tjedan dana predstavljen još jedan srpski igrač.

Nemanja Glavčić potpisao je trogodišnji ugovor. Rođen je 19.02.1997. u Kraljevu, a u svojoj je karijeri branio boje PartizanaTeleoptika i Spartaka. U mladim reprezentacijama ima 59 nastupa.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar kesizubac
kesizubac
21:28 17.07.2019.

Slaven širi bratstvo i jedinstvo......

DU
Deleted user
21:38 17.07.2019.

Uvijek bilo i biti će Za koju godinu će biti exYU liga.Samo tako nogomet može biti zanimljiv.Današnje lige dosada bez pravih utakmica i bez gledatelja od Vardara do Triglava.Do 91' YU liga među najjačima u Evropi.

MN
Mamuti na plaži
18:49 18.07.2019.

ajde pa budemo realni...u Sbiji se igra za kikiriki...a da ima dobrih igrača, ima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije