Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆINA JE PROTIV

Vukovarci se pobunili: To je lakrdija, podrška Šukeru je protuzakonita!

Davor Šuker
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/7
08.12.2017.
u 21:17

"NS Vukovar će pred Ministarstvom uprave pokrenuti upravni postupak jer sve odluke koje su u srijedu donesene su nevaljane i protuzakonite pa tako i sama potpora i izbor predsjednika HNS-a.”

Davor Šuker dobio je u srijedu i podršku Nogometnog saveza Vukovarsko-srijemske županije, no po svemu sudeći, odluka sjednice tog NS-a bila je nelegalna! Takav stav iznio je HNK Mitnica iz Vukovara. Evo njegova obrazloženja:

“U srijedu 6. prosinca održana je lakrdija od sjednice skupštine Županijskog saveza Vukovarsko-srijemske županije, a na kojoj se trebalo odlučiti tko će iz naše županije biti u Izvršnom odboru HNS-a i tko će biti zastupnik na izbornoj skupštini HNS-a. Nakon što je izaslanik vrhovnog predsjednika Davora Šukera, Borislav Srebrić, pozdravio goste te održao epski govor o liku i djelu najvećeg golgetera ili Brenda, prešlo se na radni dio sjednice.

Davor Šuker
1/6

Odmah na početku predsjednik Nogometnog središta Vukovar zatražio je riječ te rekao da skupština nema kvorum te da se na skupštini, kako i piše u statutu (članak 36.), ne može glasovati putem punomoći, već samo osobno, te je zaključio da bi takav način glasovanja bio protivan zakonu i statutu. Gospoda iz vinkovačkog NS-a, koja čine i većinu u županijskom savezu, odbila su primjedbe našeg središta te inzistirala da se može glasovati putem punomoći, koja im osigurava kvorum i većinu u skupštini. Nakon toga su predstavnici klubova iz NS Vukovar napustili skupštinu, svi osim HNK Radničkog, NK Croatije i Vuteks Sloge.

A u NS-u Vukovar većina klubova bila je protiv potpore Davoru Šukeru za novi mandat.

NS Vukovar će pred Ministarstvom uprave pokrenuti upravni postupak jer sve odluke koje su u srijedu donesene su nevaljane i protuzakonite pa tako i sama potpora i izbor predsjednika HNS-a.”

Ključne riječi

Komentara 64

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
21:58 08.12.2017.

Davore puna podrška na poštenim i prema zakonu odrađenim izborima. Orjuna i njihovi ne posustaju, oči su im zasljepljene kasom hnsa. Idemo Hrvatska a orjunaše ionako niko ne smatra hrvatima

DU
Deleted user
21:51 08.12.2017.

Ledinski,pa daj iskreno ko ti daje plaću za ove pidarije......ovo je hladni rat.

ED
europski dinamo
22:09 08.12.2017.

Ajde da je kako piše u članku...znaci Šuker ima samo 18 potpisa dok Šimić ima ogromnih 2.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije