Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaba arbitraža

Hitno nam treba VAR, jer u sudačko poštenje ne vjerujemo!

Finale Kupa: Dinamo - Hajduk
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
24.05.2018.
u 08:43

Nakon katastrofalnog suđenja u polufinalu kupa kada je oštetio Dinamo, a još više Rijeku, sudac Zebec je u Vinkovcima opet bio slab

Da sam igrač Dinama ne bih uzeo medalju, niti bih podignuo pehar, jednostavno bih nakon svega otišao u svlačionicu - komentar je jednog sportskog kibica, ljubitelja NFL- a na Facebooku. Nije, pritom, nevažno spomenuti da je skloniji Dinamu, nego Hajduku.

Mario Zebec, sudac iz Cestice, posljednji je derbi Hajduka i Dinama u Splitu sudio solidno. No, nakon katastrofalnog suđenja u polufinalu kupa kada je oštetio Dinamo, a još više Rijeku, u Vinkovcima je opet bio slab.

Finale Kupa: Dinamo - Hajduk
1/8

I ovaj put na štetu Hajduka. To su i u analizi utakmice također potvrdili Mateo Beusan i Joško Jeličić. Kada se pogledaju sporni detalji, jasno je zbog čega Hajdukova delegacija, nekoliko sati prije dvoboja za Rabuzinovo sunce, nije željela na ručak s predstavnicima Dinama.

I zbog čega već niz godina protestira.Kako u poštenje naših, ali ni bjelosvjetskih baraba u crnom uopće ne vjerujemo, pod hitno nam treba VAR.

Jedan od najglasnijih zagovornika takvog trenda u svijetu nogometa jest i nekadašnji kapetan vatrenih Zvonimir Boban, trenutačno zaposlen u Fifi.Naime, dok se Uefa suzdržava uvesti VAR u svim natjecanjima, Fifa želi otići baš do kraja i uvesti tehnologiju na sve stadione.

Da ta tehnologija postoji, Real ne bio stalno igrao u finalu Lige prvaka, a i Roma bi bila tamo, a ne Liverpool. Zbog toga će slobodno sudačko uvjerenje otići u ropotarnicu povijesti i nikada se više neće dogoditi Božja ruka, taj fakinski potez koji se prepričava desetljećima. A i bolje je i da igra bude sterilna, nego nepoštena.

- Podržavam Zvonino inzistiranje da suci više ne budu svemogući. Sve se to posljednjih godina otelo kontroli - rekao nam je nakon utakmice Rome i Liverpoola Robert Prosinečki.

Finale Kupa: Dinamo - Hajduk
1/25
Ključne riječi

Komentara 62

Avatar petrolio
petrolio
08:58 24.05.2018.

naravno da nam treba VAR jer hajduk je ove sezone pomoću sudaca osvojio 15 bodova!!! sjetimo se samo koliko je puta pokradena lokomotiva protiv hajduka! bez tih ukradenih bodova hajduk bi bio na 4.-5. mjestu!!!

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:56 24.05.2018.

bu hu. I da je bio VAR u Vinkovcima opet bi hajduk protestiro kao nemreš vjerovat tahnici !!!!! Kolko ste samo utakmica dobili na sudački poguranac. Da je sve bilo u milimetar točno u prvenstvu bi bili 4. a u kupu bi dalje prošo Šibenik !!!!

IS
istina00
09:33 24.05.2018.

da je bilo VAR-a dinamo bi imao 6 bodova više, a hajduk 9 bodova manje, uvedimo VAR!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije