Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna atmosfera

Hit na internetu: Poslušajte kako BBB-i pjevaju obradu Grdovićeve pjesme

Futsal Dinamo, Šalata
Foto: Futsal Dinamo
1/21
11.09.2018.
u 08:31

Navijanje je tijekom cijelog susreta bilo sjajno, a mnoge je oduševila obrada pjesme Mladena Grdovića

U nedjelju navečer Futsal Dinamo na Šalati ugostio je Panathinaikos i u prijateljskoj utakmici pobijedio s 4:3. No rezultat je ionako bio u drugom planu, svima je bilo u interesu da se dobro zabave.

Tribine su bile prilično dobro ispunjene, a Bad Blue Boysi napravili su vrhunsku atmosferu. Pritom su na svojoj tribini ugostili i navijače Panathinaikosa (Gate 13) koji su oduševljeni cijelim događajem.

>>Poslušajte obradu Grdovićeve pjesme

Navijanje je tijekom cijelog susreta bilo sjajno, a mnoge je oduševila obrada pjesme Mladena Grdovića ‘'Za ljubav ja dao bih sve”, u kojoj Boysi, naravno, pjevaju "Za Dinamo ja dao bih sve". 

Iako se ona pjeva već dugo, mnogi su je tek sad čuli i postala je pravi hit na društvenim mrežama...

>>Pogledajte sjajnu atmosferu sa Šalate

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
09:02 11.09.2018.

Bravo BBB!

AR
Artukovic
10:24 11.09.2018.

Mali nogomet je za male navijace......jedini dinamo je za mene onaj iz Maksimira.Tamo na zapadu i istoku su pravi navijaci.Pustite vi tovarsku propagandu.

Avatar markoii123
markoii123
09:34 11.09.2018.

Bravo dečki,najbolji ste. Tako se voli svoj klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije