Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žapci uoči Barcelone

Hinića prehlada natjerala u krevet, Vanja s palcem u gipsu

'14.11.2010.,bazen na Mladosti, Zagreb - 1. kolo vaterpolske Eurolige, Mladost - Partizan.Vanja Udovicic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
17.12.2010.
u 10:21

Nemalih problema ima trener vaterpolista Mladosti Emil Nikolić uoči subotnjeg susreta s Barcelonom na Savi (18) u trećem kolu Eurolige.

Igora Hinića uhvatila je prehlada s visokom temperaturom, Petar Muslim i dalje ima problema s preponama, a protiv Juga ozlijeđeni palac lijeve ruke Vanje Udovičića zahtijeva mirovanje pa je stavljen u gips.

– Udovičić nije ulazio u bazen, a i kad uđe, neće trenirati s loptom. No bit će u momčadi za tu utakmicu, pa makar samo djelomično osposobljen – kaže Nikolić. Vanja također kaže da dvoboj s Barcelonom ne želi nipošto prepustiti.

– Prevažna je to utakmica, morat ću igrati. Oštećeni su mi ligamenti palca, boli me, ali izdržat ću – kaže.

Mladostašima je jasno da bi eventualnom pobjedom nad Barcelonom učinili veliki korak k ulasku u drugi krug. I zato žele što više navijača koje poslije utakmice čeka Božićna revija u sinkroniziranom plivanju s brojnim ugodnim iznenađenjima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije