Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGAY

Hezonjinih devet koševa u pobjedi Orlanda, Zubac nije igrao

La Lakers
Foto: Reuters
1/8
28.10.2017.
u 09:53

Za San Antonio je ovo prvi poraz u pet utakmica od početka sezone.

Orlando Magic je sinoć sa 114-87 pobijedio San Antonio Spurse i od početka sezone upisao samo jedan poraz, a Mario Hezonja je u pobjedi svoje momčadi u 12 minuta zabio devet koševa te tome dodao dva skoka i jednu ukradenu loptu. 

Najučinkovitiji kod Orlanda bio je Evan Fournier sa 25 pogodaka. Jonathon Simmons je ubacio 17 koševa, Aaron Gordon 16, a Nikola Vučević 15 za Magic koji je na poluvremenu vodio sa 27 koševa da bi tu prednost kasnije povećao na čak 36 koševa. 

Za San Antonio je ovo prvi poraz u pet utakmica od početka sezone. Predvodio ih je LaMarcus Aldridge sa 24 pogotka i 11 skokova. Patty Mills je dodao 12, aPau Gasol 10 uz osam skokova. 

La Lakers
1/8

Minnesota Timberwolves su sinoć svladali Oklahoma City Thunder saa 119-116, a prevagu je donio Jimmy Butler koji je zadnje dvije utakmice pauzirao zbog ozljede.

Butler je utakmicu završio sa 25 pogodaka, od čega je 13 zabio u zadnjoj četvrtini. Karl-Anthony Towns je bio najbolji strijelac Timberwolvesa sa 33 pogotka i 19 skokova.

Kod Oklahome je najbolji bio Russell Westbrook koji je postigao 27 pogodaka i ugrabio osam skokova uz devet asistencija. Carmelo Anthony je dodao 23 koša za Thunder.

Los Angeles Lakersi Ivice Zubca su sinoć izgubili iako su prije poluvremena vodili sa čak 17 koševa. Bolji od njih su bili Toronto Raptoprsi sa 101-92. 

Raptors su uspjeli do kraja poluvremena zaostatak od 17 koševa smanjiti na šest. U trećoj četvrtini ni jedna momčad nije mogla sigurnije preuzeti kontrolu nad igrom.

Los Angeles su predvodili Julius Randle sa 18 i Kyle Kuzma sa 15 pogodaka, a Ivica Zubac nije igrao. Najbolji kod Raptorsa bio je DeMar Rozan koji je utakmicu završio sa 24 pogotka, a Serge Ibaka i Pascal Siakam su ubacili svaki po 18.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije