Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Hezonja bi mogao biti razmijenjen

Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
09.12.2016.
u 23:45

Trener Frank Vogel već duže vrijeme Hezonji daje "smeće" minute, ili ga uopće ne uvodi u igru, pa "coach" razmišlja o tome da, dok se čeka kupac, Marija pošalje u Orlandovu momčad u razvojnoj ligi (NBDL)

Po pisanju Marca Steina, novinara ESPN-a, Orlando Magic je voljan s nekim razmijeniti hrvatskog reprezentativca Marija Hezonju (21, 202 cm).

Trener Frank Vogel već duže vrijeme Hezonji daje "smeće" minute, ili ga uopće ne uvodi u igru, pa "coach" razmišlja o tome da, dok se čeka kupac, Marija pošalje u Orlandovu momčad u razvojnoj ligi (NBDL).

>>Šarić ubacio 13 koševa u pobjedi Philadelphije u New Orleansu

Komentara 6

Avatar istrazitelj
istrazitelj
18:03 10.12.2016.

Za svakog vrhunskog igrača je dobro da ima veliki eko. Kod Hezonje je taj ego prevelik. Od vremena u Zagrebu do danas. Možda ga je Andrej Tesla ko klinca još obuzdavao, ali kasnije to nitko nije uspio. Daj dečko igra za sebe, samo za sebe i za nikoga drugog osima samo za - sebe. Prošao je već dosta klubova o trenere i nije moguće da nitko, ali baš nitko ne zna iskoristiti "taj potencijal". Problem je jedino u tom prepotentnom mladiću koji nikako da shvati kako taj svoj "talenat" staviti u službu ekipe za koju igra. Odim navike igranja "ko' doda - govno", igra u obrani mu nije vrijedna spomena. A ovo drugo NBA ne prašta. U to se Bogdanović uvjerio, promijenio igru u obrani i danas je to što je - lider.

SA
Shariel Aron
09:41 10.12.2016.

Hezonja,donedavno jedan od najvećih talenata europske košarke,očito ima ozbiljan problem.Naime,otkad igra seniorsku košarku on se nije uspio nametnuti niti kod jednog trenera .Niti kod domaćih,niti kod trenera Barcelone,a niti kod Skilesa i sada Vogela u Orlandu.Sjećam se kako su mnogi(( uključujući i mene) bili ljuti na Xavier Pascuala jer zapostavlja Hezonju no taj se obrazac ponavlja i sa drugim trenerima,Hezonjini nedostaci su očito prevaga nasuprot dobrim stranama i iznimnoj atletičnosti.Meni on na terenu djeluje kao da je autističan.

GU
gutačslova
14:17 12.12.2016.

Ako tako nastavi Hezonja bi mogao proći kao Sesar, Zemljić i ostali veliki potencijali hrvatske košarke, a bilo bi šteta. Mora se ugledati na Babu (Bogdanovića) svoju prepotentnost i ego svakako smanjiti i staviti se u službu ekipe za koju igra uz nadarenost koju posjeduje mogao bi i uspjeti. mora se zadovoljiti manjom minutažom i nju maksimalno iskorištavati, a onda će doći do povećanja iste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije