Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolillo ima posao

Hernan Dario Gomez novi izbornik ekvadorske reprezentacije

Hernan Dario Gomez
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
02.08.2018.
u 09:53

Bolillo je bio izbornik Ekvadora od 1999. do 2004., a sada mu je glavni cilj južnoameričko prvenstvo Copa America te južnoameričke kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru

Kolumbijski trener Hernan Dario Gomez (62), koji je Ekvador odveo na svjetsko prvenstvo 2002., opet je imenovan izbornikom nogometne reprezentacije te južnoameričke države. 

Prije ove dužnosti Gomez, čiji je nadimak Bolillo, je vodio Panamu na SP u Rusiji.

Bolillo je bio izbornik Ekvadora od 1999. do 2004., a sada mu je glavni cilj južnoameričko prvenstvo Copa America te južnoameričke kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

On je, kao svojedobno Francuz Henri Michel koji je preminuo u travnju ove godine, uspio na svjetsko prvenstvo odvesti reprezentacije tri države - Kolumbiju 1998., Ekvador 2002. i Panamu 2018.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije