Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOGODI SE'

Herak otkrio detalje sukoba sa Šukerom!

ivan Herak Davor Šuker
Foto: Goran Kovačić/Igor Kralj/Pixsell
1/7
22.02.2018.
u 13:19

"Ništa se posebno nije dogodilo između predsjednika i mene. Ja nisam u sukobu ni s kim, najmanje sa Šukerom, i nisam njegove kritike shvatio osobno."

Da je predizborno vrijeme, još bismo povjerovali kako svađa predsjednika HNS-a Davora Šukera i šefa marketinga Ivana Heraka ima neku pozadinu. Na primjer, da Herak djeluje kao nečija produžena ruka i radi predsjedniku iza leđa. Ali, u razgovoru s Herakom čuli smo samo pomirljive tonove...

– Ništa se posebno nije dogodilo između predsjednika i mene. Ja nisam u sukobu ni s kim, najmanje sa Šukerom, i nisam njegove kritike shvatio osobno. Jednostavno, dogodi se da dvojica ljudi imaju različite poglede na neke stvari – počeo je Herak svoju priču.

Uputio nas je na novi pravilnik HNS-a, po kojemu su predsjedniku HNS-a smanjene ovlasti u odnosu na prethodno razdoblje. Tako je prvi operativac Saveza postao Marijan Kustić, čovjek koji je preuzeo sektore infrastrukture i natjecanja, razboja nogometa... Kustić je već u prvih mjesec dana poduzeo više akcija nego Šuker u četiri godine mandata: angažirao se oko izgradnje igrališta, počeo koketirati sa Splitom...

Što je Herak još rekao i misli li da će se neposluh prema predsjedniku odraziti na njegovu poziciju u Savezu čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak.

ivan Herak Davor Šuker
1/17
Ključne riječi

Komentara 7

BR
Brontops
13:55 22.02.2018.

Konstruiras ne postojecu svadju, o njoj alarmantno upoznas javnost a onda djelomicno u par recenica pobijes da je svadje bilo, ali objavis da ces detalje saznati u sutrasnjem tiskanom izdanju, dakle trecem clanku o nepostojecoj svadji. Genijalno! Reklamu za prodaju svog produkta nitko ne bi bolje mogao sprovesti u djelo. A to sto VL i drugi mediji iz dana u dan maltretiraju citatelje neistinama nikom nista. To je sloboda izrazavanja u pisanom obliku!

DH
dalibor.hren
15:10 22.02.2018.

Upravo zbog takvih kao što je Herak kriminalci mogu vječno "drmati" državom! Do nedavno je za zapošljavanje trebalo predočiti Potvrdu o nekažnjavanju! Sad je dovočjno donijeti uvjerenje da se protiv tebe ne vodi kazneni postupak....Dakle, pedofil koji je odgulio dvije godine, može se zaposliti u školi jer se protiv njega ne vodi postupak....pustiš vuka među ovce!

Avatar comandante
comandante
16:30 22.02.2018.

ovaj Herak je nakon robije sigurno neovisan... a Brend je izuzetno inteligantan i elokventan....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije