Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pas napao dijete
Povratak na članak

Henriquez nakon incidenta: Zaprepašten sam, stvarno sam u šoku!

Dinamov napadač je u šoku, a uprava, stručni stožer te igrači GNK Dinamo ovim putem izražavaju želju i nadu u što brži oporavak mališana.

Komentari 3

DU
Deleted user
13:43 23.09.2017.

Ljudi danas pretjeruju s psima, ima ih toliko da po centru moraš paziti kamo i kako hodaš. Možda bi država umjesto porezima na nekretnine trebala malo te pse i njihove vlasnike stjerati u red? Postoje zakonske odredbe kojih se većina vlasnika pasa ne drži, komunalnih redara nema nigdje, a drekeca i ovakvih situacija gdje pas izgrize dijete ili neku odraslu osobu ima svakodnevno.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:31 23.09.2017.

Trebamo svi zaliti i slati kartice suosjecaja za jadnoga covjeka koji iz bahatluka nije vezao psa. Ma nisu oni krivi ni Henriquez ni pas, vec dvogodisnje djete i njegovi roditelji koji su maloga tek tako pustili da se igra. Djetee se treba zakljucati u stan da jadni nevezani psi mogu ganjati bezobrazne odrasle koji se secu po parkovima.

VL
VL
????
14:33 23.09.2017.

Ma kako ove roditelje nije sram biti tako zadrti, ali što očekivati u ovoj lijepoj našoj katolibaniji. Da su manje zadrti, ne bi imali dijete nego bi putovali i skupljali iskustva te se kulturno obogaćivali, a da su stvarno napredni i pravi Europljani, a ne Balkanci, otac bi već bio vjenčan sa jednim dragim muškarcem, dok bi majka bila sretno udana za jednu pravu kozmopolitsku ženu... onda ne bi imali problema s nekim malim djetetom nego bi i oni imali psa koji bi se igrao s Henriquezovim psom i svi bi bili sretni, od njih samih, do pasa i nevladinih udruga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.